> Har altid ment, at vi kunne klare os uden en mikrobølgeovn. Men da min
> datter (7 år)er meget glad for grød til morgenmad, og jeg efterhånden var
> blet træt af at vaske gryder af efter grødkogningen...bestemte jeg mig
> igår for købe en mikroovn. Valgt en billig model, med max efftekt på 700
> W.
> Så kom dagen idag, hvor grøden (mannagrød) skulle laves ovnen. Vi fulgte
> anvisninen på pakken, og varmede mælken ved max effekt i 2 min, puttede
> grynene, ind igen på max effet i 2 minutter, stod der.....efter 12
> minutter var der intet sket i skålen, og vi puttede det i gryden, der nu
> står klistret og beskidt og kalder på opvask !!
> Hvad gik galt...er ovnens effekt ikke høj nok til grødfabrikation, var
> skålen forkert (helt almindelig morgenmadsskål af porcelæn). Kan man putte
> salt i på et forkert tidspunkt ?
Jeg ville smide det hele sammen, og så gi fuld power, måske et par minutter,
og så røre rundt engang og så et par minutter igen.. prøv dig lidt frem,
microovne er så forskellige at en anvisning et sted ikke er det samme som et
andet sted, goså netop pga effekt 700W er jo en klein en
Når jeg laver øllebrød er det, 60g pulver 170g vand, og fuld power 1min,
røre rundt, og fuld power 1min og BLING, så er der morgenmad, og pakken
siger det skal tage 3 mins...
Mvh
Morten