desværre for sent til i aften, men her er en superopskrift til en Sprængt
Berberand
SPRÆNGT AND
4-6 personer
1 and 2½ - 3 kg.
300 gr. salt
3 spsk melis
1 knsp saltpeter
saltes i en plastpose som vendes jævnligt 2 døgn
derefter tørres anden og lægges i kogende vand og småkoger 1½ til 2 timer.
hertil hvide kartofler og peberrodssovs
+ evt kvædemos
peberrodssovs
4 dl boullion
1 dl fløde
50 gr smør
salt peber
revet peberrod
jævnes
evt smages til med sukker og eddike til sur/sød sovs
lige før servering kan tilsættes 2 spsk flødeskum eller creme fraische
bon appetit det er fa'me guf
venligst Arne
"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20070114104625.6c28f704@laptopia...
hejsa,
Vi har tænkt os at lave andesteg i aften, men da vi stadig er relativt
tæt på julen, så kunne det være godt hvis det blev lavet på en ny og
spændende måde.
Er der derfor nogen som har forslag til hvordan man kan lave and på en
mindre traditionel måde.
Det drejer sig om en 3kg berbarieand
--
Kim Schulz | Private :
http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business:
http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime:
http://www.fundanemt.com