Tak for alles svar!
Jeg burde have læst bedre efter - Som Dorthe også nævner, så skal de vist
pilles
MVH Jonas
"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20070111195511.54e3d5ee@laptopia...
On Thu, 11 Jan 2007 18:09:13 +0100
"Jonas" <jonaskhn@c.dk> wrote:
> Hej
>
> Jeg har fundet denne opskrift som jeg synes ser interessant ud
>
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=1859
>
> Tilsyneladende skal tigerrejerne tilberedes med skal, og
> koges/switches sammen med de øvrige ingridienser?
> Det studsede jeg lige lidt over, og ville høre om der er nogle der
> har et bud, er det meningen at man så
> skal pille dem individuelt når de serveres? Eller, skal man pille dem
> efter tilberedning - inden servering?
>
> I øvrigt, er der nogen (smags)forskel på "tigerrejer" og "black tiger
> prawns"? (ud over at de sorte vel er sorte)
>
> Tak for hjælpen.
>
> Mvh Jonas
prøv lige at læse den igen. første 2 ord i opskriften "Pil rejerne."
--
Kim Schulz | Private :
http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business:
http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime:
http://www.fundanemt.com