A. S. Nielsen, skrev:
> "pwh" <gætselv@.dk> skrev i en meddelelse
> news:F_ksh.12$M4.9@news.get2net.dk...
>> Jeg skal til at bestille hjem fra Allegården.
>> De har Fåreben til 17kr/kg, hvordan er de i forhold
>> til feks svine, okse og lammeben.
>>
>> Angel har nemlig lidt probs med at fordøje okse/lammeben,
>> dog vil jeg tage "chanchen" og bestille nogle lammeben til dem også.
>>
>> De har også et godt udvalg i diverse indmad, så der burde værer
>> en chance for at få fyldt fryseren med lødigt kød
>>
>>
http://www.allegaardenskylling.dk/cm4/default.asp#45
>>
>> /Jens
>
> hej Jens
> jeg har fået forskellige former for lamme/fåreben fra Allegården:
> dels halve lammebystkasser, d.v.s. mest ribben og noget rygsøjle, dels
> rørknogler, som jeg tror må være lår- eller underbensknogler, som er
> fyldt med marv.
Jeg må prøve at købe lidt af hvert, det kan altid ryge i Tyson.
Han fordøjer alle slags ben uden problemer.
> Mine labber kan fordøje det hele, men rørknoglerne har det med at
> splintre, når de bliver knust af hundetænderne, og kan have nogle - i
> mine øjne - temmelig farlige spidser. Disse stykker fjerner jeg, selv
> om jeg ikke ved, om det egentlig er nødvendigt.
Angel har det mere med at stå og gylpe nogle spidse knoglestykke op
dagen efter hvis hun har ædt lamme/okseben, jeg tror at det er fordi
hun ikke tygger dem ordentligt inden hun sluger dem, det gør Tyson.
> Kyllingeskrogene er et hit her, før i tiden fik hundene et helt skrog
> hver, men eftersom jeg skal holde øje med Sallys vægt, er jeg gået
> over til at give hende et halvt skrog ad gangen.
Så vidt jeg kan se er det også rimeligt store skrog, min tanke er at kombinerer
måske ½ skrog med et lår, så der kommer et bedre forhold mellem kød
og ben end de får nu med en tilbudskylling rent.
Jeg er jo stadig på det barfstadie hvor jeg må prøve mig lidt frem,
men det er da også underholdene, bare jeg ikke skal smide for meget ud
/Jens