Hej gruppe
Endnu engang fik jeg lyst til at eksperimentere i køkkenet, og denne gang
gik det så ud over lidt rødbeder, et halvt løg, lidt hvidløg og et par
stilke bladselleri, der røg i en stegepose og derefter i ovnen, der
alligevel skulle bruges til franskbrød og rugbrød.
Da grøntsagerne var bagt møre, røg de (minus stegepose...) en tur i
blenderen sammen med lidt æblecidereddike, salt og peber. Nam nam, lige til
at kyle på det nybagte rugbrød
, men eksperimentet var ikke slut her, for
efterfølgende kørte jeg et tyndt lag af mosen ud på bagepapir og tørrede det
i ovnen.
Nu er det lige til at pille af bagepapiret i fine, sammenhængende, tørrede
"kager", og min første tanke da jeg smagte det var - hvor bizart det end
måtte lyde - at det ville passe godt til is
Nå, tilbage til spørgsmålet: hvad dælen kalder man egentlig den slags? Flan?