/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
En sovs
Fra : Allan Møller


Dato : 29-12-06 21:49

Jeg skal lave en sovs - noget rødvinssauce havde jeg tænkt mig.
Det skal være en til en oksefilet hvor der ikke bliver mulighed for
at få så meget væde fra den at det kan bruges til noget.

Er der nogen som kan linke til en afprøvet go' rødvinssovs uden væde fra
kødet ?

Mvh. Allan



 
 
Markus B (29-12-2006)
Kommentar
Fra : Markus B


Dato : 29-12-06 22:15


"Allan Møller" <spam@allanm.dk> wrote in message
news:45957f35$0$49200$14726298@news.sunsite.dk...
> Jeg skal lave en sovs - noget rødvinssauce havde jeg tænkt mig.
> Det skal være en til en oksefilet hvor der ikke bliver mulighed for
> at få så meget væde fra den at det kan bruges til noget.
>
> Er der nogen som kan linke til en afprøvet go' rødvinssovs uden væde fra
> kødet ?
>
> Mvh. Allan

Smut forbi din yndlingsrestaurants køkkenindgang og spørg om du ikke kan få
lov til at købe en lille bøtte fond af dem.



mcloud (29-12-2006)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 29-12-06 23:17

Hej Allan
Her er et bud på sauce:
Kraftig rødvinssauce

4 skalotteløg,finthakkede
6 hele peberkorn
1 kvist frisk timian
1/2 laurbærblad
4 dl rødvin
4 dl kalve-oksefond eller bouilon
15 gram koldt smør i tern

Kom skalotteløgene i en sautepande sammen med hele peberkorn, timian og
laurbærblad.
Rør rødvinen i og bring saucen i kog.Kog ind til panden er næsten tør.
Tilsæt kalve eller oksefonden eller bouilon,saucen koges igen rør godt ibund
det er der alle smagsstofferne sidder.
lad saucen simre i ca 10 minutter til der er ca 2 1/2 dl .tilbage,skum
saucen med mellemrum,smag til med salt og peber og si igennem en finmasket
sigte.
Rør smørret i en tern af gangen.

mvh og godt nytår
mcloud








"Allan Møller" <spam@allanm.dk> skrev i en meddelelse
news:45957f35$0$49200$14726298@news.sunsite.dk...
> Jeg skal lave en sovs - noget rødvinssauce havde jeg tænkt mig.
> Det skal være en til en oksefilet hvor der ikke bliver mulighed for
> at få så meget væde fra den at det kan bruges til noget.
>
> Er der nogen som kan linke til en afprøvet go' rødvinssovs uden væde fra
> kødet ?
>
> Mvh. Allan
>
>



Allan Møller (01-01-2007)
Kommentar
Fra : Allan Møller


Dato : 01-01-07 13:00

> Her er et bud på sauce:
> Kraftig rødvinssauce

Tak - det blev et hit. Det var egentligt ikke meget der skulle til.

> mvh og godt nytår
> mcloud

I lige måde til alle herinde.


Allan



Jette (31-12-2006)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 31-12-06 12:09


"Allan Møller" <spam@allanm.dk> skrev i en meddelelse
news:45957f35$0$49200$14726298@news.sunsite.dk...
> Jeg skal lave en sovs - noget rødvinssauce havde jeg tænkt mig.
> Det skal være en til en oksefilet hvor der ikke bliver mulighed for
> at få så meget væde fra den at det kan bruges til noget.
>
> Er der nogen som kan linke til en afprøvet go' rødvinssovs uden væde fra
> kødet ?
>
> Mvh. Allan
>
>


En gastrik er meget udviklende for sovsens smag. Fremover skal den være
standard i mit køleskab. Den reddede lige
en brun sovs i går.

Se link fra Claus Meyer
http://www.dr.dk/Mad/Kokkeopskrifter/MikSchack/Hjemmeservice/Udsendelse20/200048.htm

Hilsen Jette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste