/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forslag til tilbehør juleaften?
Fra : Flinkesen


Dato : 17-12-06 11:24

Vi står for maden juleaften og skal have and m. almindelige- og brunede
kartofler. Desuden den klassiske rødkål, lidt chips, en god sovs og halve
æbler.

Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle forsøge
for at få lidt nyt med i udvalget?


Mvh.

JK



 
 
ALKolsen (17-12-2006)
Kommentar
Fra : ALKolsen


Dato : 17-12-06 11:36


Flinkesen (fjerndette) skrev:
> Vi står for maden juleaften og skal have and m. almindelige- og brunede
> kartofler. Desuden den klassiske rødkål, lidt chips, en god sovs og halve
> æbler.
>
> Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle forsøge
> for at få lidt nyt med i udvalget?
>
>
> Mvh.
>
> JK

Jeg har set nogle rosenkål med parmaskinke i Søndagsavisen (Anne
Larsen) i denne weekend.

Dem skal VI prøve.

kh
anne lise


Lisbeth Jacobsen (17-12-2006)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 17-12-06 12:47

"Flinkesen" <flinkesen2002(fjerndette)@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:45851ab0$0$179$157c6196@dreader1.cybercity.dk...

> Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle
> forsøge for at få lidt nyt med i udvalget?

I min familie har vi besluttet at lave følgende salat som supplement:

Rødkål snittes meget fint.
Pisk en del ribsgelé med en-to spsk balsamico, salt og peber

Bland dressing og ribsgelé fint og sæt det køligt, så det kan trække. Gerne
i timer.

Lige inden servering iblandes en passende mængde stenfri clementiner delt i
både. Drys gavmildt med knuste valnøddekerner.

Mvh. Lisbeth




Kent Oldhøj (17-12-2006)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 17-12-06 15:41

"Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsenFJERN@hotmail.com> wrote in
news:45852e4c$0$4164$ba624c82@nntp02.dk.telia.net:

> I min familie har vi besluttet at lave følgende salat som supplement:
>
> Rødkål snittes meget fint.
> Pisk en del ribsgelé med en-to spsk balsamico, salt og peber
>
> Bland dressing og ribsgelé fint og sæt det køligt, så det kan trække.
> Gerne i timer.
>
> Lige inden servering iblandes en passende mængde stenfri clementiner
> delt i både. Drys gavmildt med knuste valnøddekerner.

Vi har længe haft en rå rødkålssalat som alternativ, så jeg tror da lige
jeg prøver den der variant i år

Mette Svangren Gutte~ (17-12-2006)
Kommentar
Fra : Mette Svangren Gutte~


Dato : 17-12-06 13:22



"Flinkesen" <flinkesen2002(fjerndette)@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:45851ab0$0$179$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Vi står for maden juleaften og skal have and m. almindelige- og brunede
> kartofler. Desuden den klassiske rødkål, lidt chips, en god sovs og halve
> æbler.
>
> Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle
> forsøge for at få lidt nyt med i udvalget?
>
>
> Mvh.
>
> JK


Når jeg er værtinde juleaften, plejer jeg at supplere med en salat af
appelsiner i skiver, storbladet brøndkarse og ristede pinjekerner. Stænkes
med lidt olivenolie og drysses med salt og peber - enkelt og friskt til den
fede julemad.

MVH Mette



Aase Worm (17-12-2006)
Kommentar
Fra : Aase Worm


Dato : 17-12-06 15:13


> Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle
forsøge
> for at få lidt nyt med i udvalget?

Prøv tranebærkompot og mangochutney. Begge dele smager fint sammen med
traditionel julemad. Begge dele har også den fordel, at det skal være
koldt - og derfor kan tilberedes et par dage før jul.

http://www.gugge.dk/opskrifter/tilbehor/tranebarkompot.htm
..
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=1561&Mangochutney

Hilsen
Aase




Klaus Alexander Seis~ (17-12-2006)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 17-12-06 15:53

Aase Worm skrev:

> Prøv tranebærkompot og mangochutney.

Uhm, tranebærkompot lyder lækkert - dét skal prøves!

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Klaus Alexander Seis~ (29-12-2006)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 29-12-06 17:03

Jeg skrev:

>> Prøv tranebærkompot og mangochutney.
>
> Uhm, tranebærkompot lyder lækkert - dét skal prøves!

Det blev prøvet juleaften, og fik bifald fra alle gæster. Jeg tog
en pose friske tranebær (340 g) og poppede dem med 1½ dL sukker og
lidt vand, samt en halv stang vanilje. Det tog højst 15 minutter
at lave, og blev meget delikat. Tak for tippet!

Nu experimenterer jeg lidt med at lave tranebærmarmelade, for de bær
gelerer da så let som ingenting.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Kent Oldhøj (17-12-2006)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 17-12-06 15:43

"Flinkesen" <flinkesen2002(fjerndette)@yahoo.dk> wrote in
news:45851ab0$0$179$157c6196@dreader1.cybercity.dk:

> Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle
> forsøge for at få lidt nyt med i udvalget?

Waldorfsalat synes jeg passer godt til de danske juletraditioner.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste