|
| Waldorf salat Fra : Mark Thomas Gazel |
Dato : 09-12-06 23:39 |
| | |
Tina (10-12-2006)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 10-12-06 03:05 |
|
"Mark Thomas Gazel" <markgazel@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:6d45e$457b3ac9$3e3d8e23$32026@news.arrownet.dk...
> Har nogen en god opskrift.
>
> Helst uden mayonnaise.
>
Så er det ikke længere waldorfsalat, men blot et eller andet fedtforskrækket
surt snadder med æbler, bladselleri, valnødder og halve vindruer.
Tina
| |
Kristine Gazel (10-12-2006)
| Kommentar Fra : Kristine Gazel |
Dato : 10-12-06 08:25 |
|
Tina wrote:
> Så er det ikke længere waldorfsalat, men blot et eller andet
> fedtforskrækket surt snadder med æbler, bladselleri, valnødder og
> halve vindruer.
>
> Tina
Vi tænkte på om det kunne laves med fløde eller creme fraiche istedet, så
det er ikke fordi vi er specielt fedtforskrækkede.
Mange tak for hjælpen.
mvh Kristine Gazel.
| |
Tina (10-12-2006)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 10-12-06 09:55 |
|
"Kristine Gazel" <kgazel@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:a54cc$457bb617$3e3d8e23$15978@news.arrownet.dk...
>
> Vi tænkte på om det kunne laves med fløde eller creme fraiche istedet, så
> det er ikke fordi vi er specielt fedtforskrækkede.
Med creme fraiche bliver det surt, selv med den fede creme fraiche, og med
fløde (mener du flødeskum?) bliver det grøntsager vendt i flødeskum.
Sådan som jeg lærte at lave waldorfsalat i tidernes morgen, med undervisning
af en kok der havde arbejdet på de bedste restauranter på det tidspunkt,
blev der brugt halvt mayonnaise og halvt flødeskum. Fyldet skal ikke sejle i
dressingen, og man kan virkelig ikke smage mayonnaisen.
Brug en god mayonnaise, bedst hvis den er rørt med en god olie.
Supermarkedernes flasker og tuber med mayonnaise er næsten ikke andet end
tilsætningsstoffer, og er ikke egnet til en waldorfsalat.
Tina
| |
Sebastian el. Nina (11-12-2006)
| Kommentar Fra : Sebastian el. Nina |
Dato : 11-12-06 20:17 |
| | |
|
|