|
| Opskrift på Knippelsuppe? Fra : Peter Bjørn Perlsø |
Dato : 28-11-06 00:45 |
| | |
Bo Warming (28-11-2006)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 28-11-06 00:54 |
|
""Peter Bjørn Perlsø"" <peter@DIESPAMMERDIE.dk> wrote in message
news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk...
> Hej alle,
>
> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
> søger
> jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give mig
> sådan
> en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder jeg dem?
Rumsfeild Soup var afkog af rodfrugter og fordærvet mad og de
fattige i storbyerne overlevede via suppekøkkener med sådant fra store
gryder
Da gendarmerne erstattede sablen med en kæp, kaldtes nogle få
velrettede symbolske stokkeslag for knippelsuppe
Moderne sanktionsmiddel med rimelighed er tazer-gun eller kvægstav der
giver ufarligt men ubehageligt ELEKTRISK STØD
Et krydderi kan være pebersprau, og et overvåget påoliti vil aldrig
misbruge
| |
Johnny Andersen (28-11-2006)
| Kommentar Fra : Johnny Andersen |
Dato : 28-11-06 01:06 |
|
""Peter Bjørn Perlsø"" <peter@DIESPAMMERDIE.dk> skrev i en meddelelse
news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk...
> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig, søger
> jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give mig sådan
> en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder jeg dem?
Mød op på min adresse Perlsø - så skal jeg gerne tilberede og severer den
for dig..
/Johnny
| |
Frank Leegaard (28-11-2006)
| Kommentar Fra : Frank Leegaard |
Dato : 28-11-06 01:14 |
|
Johnny Andersen wrote:
> ""Peter Bjørn Perlsø"" <peter@DIESPAMMERDIE.dk> skrev i en meddelelse
> news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk...
>
>> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
>> søger jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give
>> mig sådan en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder
>> jeg dem?
>
> Mød op på min adresse Perlsø - så skal jeg gerne tilberede og severer
> den for dig..
Bare rolig Perlsø er jo SIAD tosse - han skal nok få den serveret en dag
/FL
| |
gb (28-11-2006)
| Kommentar Fra : gb |
Dato : 28-11-06 17:05 |
|
peter@DIESPAMMERDIE.dk (Peter Bjørn Perlsø) wrote in
news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk:
> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
> søger jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan
> give mig sådan en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan
> tilbereder jeg dem?
(til 50 personer - sæsonret)
Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget fedt
sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
Derefter tilsættes dyvelsdræk, vild peberrod og skarntyde ad libitum.
Tilsæt 30 liter vand fra vandkanon. Man kan krydre med lidt
kromoversyre.
Simrer op til 24 timer i trykkoger.
Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.
Velbekomme!
--
GB
| |
Bruno Christensen (29-11-2006)
| Kommentar Fra : Bruno Christensen |
Dato : 29-11-06 18:35 |
|
On Tue, 28 Nov 2006 16:04:57 GMT, gb wrote:
> Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.
Gad vide hvem der ved hvad "ferle" er, det er vel mest en jysk egnsret
--
O
/|\
/\
Bruno
| |
Emilsen (29-11-2006)
| Kommentar Fra : Emilsen |
Dato : 29-11-06 20:08 |
| | |
Bruno Christensen (29-11-2006)
| Kommentar Fra : Bruno Christensen |
Dato : 29-11-06 21:12 |
|
On Wed, 29 Nov 2006 20:08:11 +0100, Emilsen wrote:
> Bruno Christensen skrev den 29-11-2006:
>
>> Gad vide hvem der ved hvad "ferle" er, det er vel mest en jysk
>> egnsret
>
> Kig nederst på
> < http://www.roskildehistorie.dk/steder/skoler/Katedralskolen/latinskole/skole_1500.htm>
>
>
> m.v.h. Emil
Tjah, du burde jo have af "ferlen" fordi du "forsøger at ændre NG" til en NG
der overhovedet intet har med emnet at gøre. Dernæst kan jeg ikke finde
noget "ferle" på den side du henviser til.
--
O
/|\
/\
Bruno
| |
Sten Schou (30-11-2006)
| Kommentar Fra : Sten Schou |
Dato : 30-11-06 01:25 |
|
"Bruno Christensen" <news@lphund.dk> skrev i en meddelelse
news:1tsxwa2gs1set.bp4h97uqencf.dlg@40tude.net...
> Tjah, du burde jo have af "ferlen" fordi du "forsøger at ændre NG" til en
> NG
> der overhovedet intet har med emnet at gøre. Dernæst kan jeg ikke finde
> noget "ferle" på den side du henviser til.
http://www.assistens.dk/storm.htm
Hilsen Sten
| |
gb (30-11-2006)
| Kommentar Fra : gb |
Dato : 30-11-06 11:42 |
|
"Sten Schou" <rabin@planetwave.net> wrote in
news:456e24ea$0$178$edfadb0f@dread11.news.tele.dk:
> http://www.assistens.dk/storm.htm
Præcis. Et fint stykke dansk kulturhistorie.
--
GB
| |
ASKF (30-11-2006)
| Kommentar Fra : ASKF |
Dato : 30-11-06 00:49 |
|
gb ytrede sig i <Xns9889ADC5C43F7nospam465098@130.227.3.84> med dette:
>peter@DIESPAMMERDIE.dk (Peter Bjørn Perlsø) wrote in
>news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk:
>
>> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
>> søger jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan
>> give mig sådan en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan
>> tilbereder jeg dem?
>
>(til 50 personer - sæsonret)
>Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget fedt
>sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
>Derefter tilsættes dyvelsdræk, vild peberrod og skarntyde ad libitum.
>Tilsæt 30 liter vand fra vandkanon. Man kan krydre med lidt
>kromoversyre.
>Simrer op til 24 timer i trykkoger.
>
>Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.
>
>Velbekomme!
Du glemte at den tilberedes bedst på et affaldskontainer bål, indrammet
af brosten.
Tilhørende drik er i øvrigt Molotov Cocktail, der selvfølgelig skal være
antændt for at gøre det rigtig festligt.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus
| |
Jim (30-11-2006)
| Kommentar Fra : Jim |
Dato : 30-11-06 03:10 |
|
"gb" <nospam@no.invalid> skrev i en meddelelse
news:Xns9889ADC5C43F7nospam465098@130.227.3.84...
> peter@DIESPAMMERDIE.dk (Peter Bjørn Perlsø) wrote in
> news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk:
>
>> efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig,
>> søger jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan
>> give mig sådan en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan
>> tilbereder jeg dem?
>
> (til 50 personer - sæsonret)
> Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget fedt
> sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
> Derefter tilsættes dyvelsdræk, vild peberrod og skarntyde ad libitum.
> Tilsæt 30 liter vand fra vandkanon. Man kan krydre med lidt
> kromoversyre.
> Simrer op til 24 timer i trykkoger.
>
> Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.
>
> Velbekomme!
Du glemmer da vist lige at smage den til med et drys peber...
http://www.pfefferspray-versand.de/index.html?d_P1200_Red_Pepper_Spray_MK_9203.htm
;0)
| |
Thorkild Poulsen (30-11-2006)
| Kommentar Fra : Thorkild Poulsen |
Dato : 30-11-06 03:53 |
|
"gb" <nospam@no.invalid> wrote in message
news:Xns9889ADC5C43F7nospam465098@130.227.3.84...
> (til 50 personer - sæsonret)
> Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget fedt
> sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
> Derefter tilsættes dyvelsdræk, vild peberrod og skarntyde ad libitum.
> Tilsæt 30 liter vand fra vandkanon. Man kan krydre med lidt
> kromoversyre.
> Simrer op til 24 timer i trykkoger.
>
> Serveres den 14. december med rigelige mængder ris og ferler.
>
> Velbekomme!
>
Du har glemt vovserne, nærmest som risengrød uden kanel og sukker.
Thorkild
| |
gb (30-11-2006)
| Kommentar Fra : gb |
Dato : 30-11-06 11:40 |
|
"Thorkild Poulsen" <thor@softpartners.dk> wrote in
news:456e47b4$0$3456$edfadb0f@dread11.news.tele.dk:
>> Den hakkede autonome (husk at udbene den) svitses i 500 g. eget
>> fedt sammen med 10 politiknipler (dem med bly i).
....
> Du har glemt vovserne, nærmest som risengrød uden kanel og sukker.
Nej, men jeg hr glemt at advare mod, at ligesom vildt kan indeholde
blyhagl, kan en autonom indeholde små metalstykker de mest mærkværdige
steder (det kaldes vist piercinger), som man også helst skal huske at
fjerne før tilberedningen.
--
GB
| |
Kim Larsen (28-11-2006)
| Kommentar Fra : Kim Larsen |
Dato : 28-11-06 19:26 |
|
Johnny Andersen skrev:
> ""Peter Bjørn Perlsø"" <peter@DIESPAMMERDIE.dk> skrev i en meddelelse
> news:1hphlyt.il4hou1dvpnn5N%peter@DIESPAMMERDIE.dk...
>
> > efter den morsomme håndtering af de autonome i Rødovre for nylig, søger
> > jeg en god opskrift på Knippelsuppe, er der nogen der kan give mig sådan
> > en? Hvilke indgredienser skal der i, og hvordan tilbereder jeg dem?
>
> Mød op på min adresse Perlsø - så skal jeg gerne tilberede og severer den
> for dig..
Bliver der solgt billetter til forestillingen ?
--
Kim Larsen
Socialist, republikaner, EU-tilhænger og atomkraftmodstander.
Socialisme er den eneste troværdige vej frem.
Husk at krigen i Irak er folkeretligt smask-ulovlig.
Direkte e-mail: kla2(a)get2net.dk
| |
|
|