"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:ufycvvshn.fsf@trinekc.dk...
> "Stefanie" <ingenmail@nejtak.dk> writes:
>
>> Det er jo mortens aften på fredag. Jeg har desværre ikke fri fra arbejde
>> før
>> kl 17.
>> Så mit spørgsmål er, man kan få disse ænder der er parteret og lige til
>> at
>> putte i ovnen. Hvor længe skal de have?
>
> Det aner jeg ikke.
>
> Men du kunne jo også tage en hel and og smide i ovnen inden du tager
> på arbejde. Sådan omkring 90 grader og lige grille den inden den skal
> spises.
>
> Mvh Trine
>
> --
> Så har vi udvidet butikken og fyldt den med julevarer og kurve
> Vi er også klar med afdækningsgran, juletræer og dekorationsmateriale
>
>
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
Det kan godt være jeg spørger dumt her, men jeg har altid hørt at man skal
langtidstege ved max. 62 grader.
Er det helt forkert eller hvad.
Det skulle være noget med at man modner kødet.
Hilsen
T