"mcloud" <kim@kiras.dk> skrev i en meddelelse
news:45428624$0$49207$14726298@news.sunsite.dk...
> 1 kølle
> 10-12 enebær
> salt og peber
> 150 gram bacon
> smør
> 1l.vildtbouilon
> 2 spsk majsstivelse
> 6-7 dl fløde
> Gele --ribs--tyttebær.
>
>
> Skær sener og hinder væk .
> Gnid rådyrekøllen med knust enebær og salt og peber og læg bacon hen over
> køllen og gnid den med smør.
> Brun køllen ved 250 grader i ca 15 min.
> Dæmp derefter varmen til 175 og hæld bouilonen ved og steg i ca 1½ time.
> HUSK at køllen skal hvile i ca 20 min. inden udskæring.
> Si saucen og bring den i kog,tilsæt fløden og reducer saucen lidt,smag den
> til med salt og peber og gele´.
>
> Skær køllen for lige inden servering og server evt,aspargeskartofler eller
> hasselbackkartofler ,halve pærer med tyttebær og evt waldorfsalat til.
> Endelig kan du nyde en god rhone´eller bourgogne til.
> God fornøjelse og velbekommen
Vi fik det her til aften. Det smagte super godt - selv ungerne kunne lide
det
Sovsen var den bedste vi nogensinde har fået. Selve køllen var så mør, at
den kunne deles med en gaffel.
Tilberedningen var også en god oplevelse - vi fik et glas rødvin og hyggede
os.
Alt i alt en super oplevelse.
Tror jeg skal ud og kigge efter et rådyr mere
Takker mange gange for god response.
Med venlig hilsen
Johnny