"Spang" <øælæøø@øæøå.dk> skrev i en meddelelse
news:4529b247$0$146$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Vores lokale museeum har en lille spiseafdeling, hvor de
> laver gamle, Danske retter, en ny hver uge.
>
> Så de havde "Hvid Søbekål" for et par uger siden. Fandt
> en opskrift på nettet og lavede det i går. Brugte Netto's
> "røgede" flæsk, ca. 800 gr. og ingen kommen. Pas på
> med tiden, den skal koge i ca. 75 minutter, men du kan
> nøjes med 60-65 og få lidt bid i kålen.:
>
>
http://subii.dk/opskrifter/recipe.php?recipeid=1111
>
> MUMS !
>
> Spang
Jep, den må jeg prøve. I det hele taget er en del af de gamle danske retter
skønne, f. eks. Irsk stuvning og Skipperlabskows - hjemmelavet selvfølgelig.
Helena
>
>