3140 Bjørgheim skrev:
> KC wrote:
>> Skal have spist mine kålpølser.. hvad ville I spise til dem?
> De hedder kålpølser, fordi smagen er så kraftig at de kan
> bære kraftige kålretter uden at forsvinde. Spis dem til
> hvadsomhelst, hvor du foretrækker oktan.
> Hos os er kålpølserne standardudstyr ved grillmåltider
> (nogen gange sekunderet af en coleslaw), men på det
> sidste har vi ikke kunne opdrive overpølsen fra Christian
> Vollstedt i mit Nordsjællandske pastorat. Jeg har tilskrevet
> slagteriet for at få tilsendt en pallefuld, men aldrig fået
> svar, så jeg pusler stadig med drømmen om min helt egen
> kålpølse
På brødrene Vollstedts hjemmeside påstår de at man kan købe
deres produkter overalt i landet. For godt en halv snes år siden,
mener jeg at der var en Vollstedt-forretning i Jorcks Passage
i København, men den kan jeg ikke spore på nettet.
[citat]:
Chr. Vollstedts produkter kan købes overalt i landet.
og virksomheden er landskendt som en moderne
slagtervirksomhed med stolte traditioner.
http://vollstedt.seeems.dk/SEEEMS/21.asp
--
Herluf :·)