|
| 16 til middag Fra : Angina |
Dato : 23-08-06 13:18 |
|
Hej i gruppen!
Jeg har været så letsindig og invitere en del mennesker på aftensmad i
morgen, vi bliver 5 voksne og 11 børn.
Kan I hjælpe med forslag til menu, gerne noget jeg kan forberede om
formiddagen?
På forhånd tak,
Rikke.
| |
Søren (23-08-2006)
| Kommentar Fra : Søren |
Dato : 23-08-06 18:17 |
|
"Angina" <junk1234@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:44ec478f$0$156$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej i gruppen!
>
> Jeg har været så letsindig og invitere en del mennesker på aftensmad i
> morgen, vi bliver 5 voksne og 11 børn.
> Kan I hjælpe med forslag til menu, gerne noget jeg kan forberede om
> formiddagen?
>
> På forhånd tak,
> Rikke.
>
Hjemmelavet burger. Du steger om formiddagen, og luner bøfferne i ovnen
sammen med brødene.
Søren
| |
Margit (23-08-2006)
| Kommentar Fra : Margit |
Dato : 23-08-06 18:33 |
|
Her en god middag, som jeg ville lave
Mørbrad i karry
1 mørbrad
½ -3/4 l piskefløde
1 glas hele champignon
bananer
peanuts
Mørbraden skæres ud til bøffer, vendes i mel, salt og peber, og steges let.
De lægges i et fad smurt med olie. Halverede og flækkede bananer svitses
i margarine på en pande og lægges èn på hver bøf. Champignoner fordeles
imellem. Peanuts drysses på. Til sidst piskes fløden til skum (tilsæt en
stor
spsk.fuld mel mens du pisker) og smages til med karry, salt, peber og en
teskefuld sukker. Bredes ud over bøfferne. Fyld ikke fadet helt op. Det
hæver lidt under stegningen. Sættes i ovnen ved 200° ca. ½ time.
Serveres med f.eks. ristet kokosmel, ananas i stykker, rosiner, hakkede
rødbeder ... og løse ris (vilde ris er fine til).
Du kan forberede det hele om formiddagen og så piske fløden og komme
den på når den tid kommer.
Mvh. Margit
"Angina" <junk1234@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:44ec478f$0$156$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej i gruppen!
>
> Jeg har været så letsindig og invitere en del mennesker på aftensmad i
> morgen, vi bliver 5 voksne og 11 børn.
> Kan I hjælpe med forslag til menu, gerne noget jeg kan forberede om
> formiddagen?
>
> På forhånd tak,
> Rikke.
>
| |
Hm (25-08-2006)
| Kommentar Fra : Hm |
Dato : 25-08-06 17:32 |
|
Sættes i ovnen ved 200° ca. ½ time.
>
Lyder helt vildt lækkert, den opskrift må jeg altså prøve,
det er alm. over og under varme ikke? eller varmluft??
Hanne
| |
Max (23-08-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 23-08-06 19:11 |
|
Hej Angina
> Kan I hjælpe med forslag til menu, gerne noget jeg kan forberede om
> formiddagen?
Længere nede i gruppen er der en debat om ribbensandwitch, der
beskrives også hvordan de kan forberedes i forvejen.
Mvh Max
| |
Kim Schulz (23-08-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 23-08-06 19:13 |
|
On Wed, 23 Aug 2006 19:33:04 +0200
"Margit" <has@has.dk> wrote:
> Her en god middag, som jeg ville lave
>
>
>
> Mørbrad i karry
>
>
>
> 1 mørbrad
>
> ½ -3/4 l piskefløde
>
> 1 glas hele champignon
>
> bananer
>
> peanuts
jeg antager at dette er beregnet til 2 og ikke 16 personer ik ?
--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com
| |
|
|