"Kent Oldhøj" <kent@FJERNESoldhoj.dk> wrote in message
news:Xns9819B2D191CA2kentoldhoj@oldhoj.dk...
> "PP" <pp@pp.pp> wrote in news:44d7a491$0$15789$14726298@news.sunsite.dk:
>
> > Hvad siger I så til at hælde al væske på på een gang og lade det stå
> > på max og koge ind?
>
> Så bliver det jo ikke Risotto.
>
> Risotto skal kun simre blidt og langsomt opsuge den vædske den simrer i.
> Det er ikke ligetil at lave en Risotto rigtigt. Det kræver tid og
> opmærksomhed. Først når man har oplevet forskellen koger man aldrig sin
> Risotto igen
Ja det kunne man forestille sig
Min erfaring siger mig dog det modsatte.
> Lavet rigtigt, bliver Risotto aldente udenpå, men fløjlsblød, cremet og
> smagfuld indeni.
Hvornår inviterer du på Risotto smagning?
Men det er super du kan smage og mærke forskellen. Det lyder indirekte som
om du rent faktisk har prøvet at koge den, selvom det godt nok må have været
hårdt for dig at voldtage risene på den måde
PP