Jesper Mehlsen skrev i 44d1cbe2$0$15784$14726298@news.sunsite.dk dette:
> Hej
>
> I vores husstand bruger vi en del citronskal i vores madlavning.
> F.eks. når vi rister champignons, kan vi godt lide lidt reven
> citronskal på panden sammen med champignonerne. Det er også vældig
> godt i asiatisk madlavning og i stegte grøntsager.
>
> Vi plejer at købe de økologiske citroner eller nogle hvor der står på
> at de "ikke er overfladebehandlede". Jeg har altid hørt at man skal
> bruge disse i maden.
>
> Men er der nogen der ved hvad det vil sige at citronerne er
> overfladebehandlede? Og gør det nogen som helst skade at spise det? Vi
> får ugentlig citroner med i vores ikke-økologiske grøntsagskasse og de
> er overfaldebehandlede. Kan vi bruge dem i vores mad (skallen altså)
http://www.suhrs.dk/SporgSuhrs.nsf/Sporgsmaal/3D0138A7B504FE03C1257141002D4871?OpenDocument
vh
Jan
--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
http://jan.boegh.net/foto.htm
Billeder fra en dansk ørken:
http://jan.boegh.net/Album/Milen/index.html