|
| hvordan salter men solsikkekerner? Fra : bjørn |
Dato : 28-07-06 12:19 |
|
er der nogen som ved hvordan man selv kan salte diverse kerner,feks
solsikke,og spise disse som snacks?alle gode forslag modtages med tak.
| |
Peter Westh (28-07-2006)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 28-07-06 15:11 |
|
"bjørn" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:44c9f15a$0$13949$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> er der nogen som ved hvordan man selv kan salte diverse kerner,feks
> solsikke,og spise disse som snacks?alle gode forslag modtages med tak.
Jeg rister dem på en tør pande. Når de er ved at være færdig rører jeg en
passende mængde salt sammen med lidt vand (det skal ikke opløses, blot
blandes) og hælder det på panden. Det sprutter og syder, og jeg rører som en
gal. Når vandet er fordampet og kernende igen tørret igennem, der de dækket
af et jævnt og fint, hvidt lag salt. Har prøvet med solsikkekerner, mandler
og græskarkerner.
/P
| |
Kevin Edelvang (30-07-2006)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 30-07-06 17:42 |
|
bjørn wrote:
> er der nogen som ved hvordan man selv kan salte diverse kerner,feks
> solsikke,og spise disse som snacks?alle gode forslag modtages med tak.
Saltmandler kan laves ved at koge nogle deciliter vand op med en
spiseskefuld groft salt. Når saltet er opløst, tilsættes et par hundrede
gram mandler. Rør lidt rundt og lad vandet koge væk. Derefter ristes
mandlerne i ovnen på bagepapir.
Jeg vil tro, samme opskrift kan bruges med kerner af forskellig slags.
Mvh
Kevin Edelvang
| |
|
|