"Tina" <Tina-news@ofir.dk> wrote in message
news:dh6xg.2365$sE7.2357@news.get2net.dk...
>
> > He - Jeg endte med at lave risotto og et hvidlægsbrød.
> > Brødet blev ikke rørt mens næsten al risottoen spist.
> >
> > Tak for hjælpen
> >
> > YJ
>
> Hej YJ. Hvilken Risotto-opskrift fulgte du ? Jeg har aldrig prøvet at lave
> det, men nu skal det være - efter jeres snak om det her. Mvh Tina
En rigtig høkerløsning, som kendere vil afsky til døde
Snit løg og steg i olie sammen med champignon.
Tilsæt hvidløg og peber samt 1.5 dl risotto ris.
Lad det lige trække ind.
Tilsæt 2 dl hvidvin eller vermouth og lad stege ind.
I mellemtiden har du sat 6dl vand med to grøntsagsbuillontergninger i
mikroovnen i 4-5 minutter.
Det nu meget varme vand hældes over blandingen og der skrues op på hæjeste
blus.
Rør engang imellem og lad det ellers trække ind. Når al væske er fordampet
slukkes for blusset og der smides en klat smør i sammen med noget revet
frisk parmesanog røres rundt.
Retten har godt af at stå en 4-5 minutter og serveres derefter.
Dette kan vel betegnes som grundretten. Man kan variere den i en uendelighed
med kylling, pølser osv.
Normalt ville man nøjes med 1 dl væske ad gangen og lade det koge ind, men
jeg får samme resultat af at smide det hele på på samme tid. Dem er er
uenige med mig har nok ikke dristet sig til rent faktisk at prøve
YJ