Herbert wrote:
> Mange tak for de fine forslag indtil videre! Jeg tror dog jeg vil
> prøve at holde mig til at marinere fisken på en mere minimalistisk og
> light måde (citron, persille, måske lidt hvidløg), da de andre retter
> forekommer mig noget høj-stemte i deres sammensætning.
>
> Der må ikke blive for meget tutti-frutti på talerkenen
men det
> med pesto og laks samt makrel udrustet a la spansk skal da helt
> sikkert prøves på et tidspunkt!
>
> Jeg hælder nok mest til at grille de sild, da jeg kan få dem lige
> rundt om hjørnet. Der er nu osse noget charmerende over at købe dem
> lokalt!
>
> Mvh
> Herbert Julius Garonfolo
Hej Herbert
Du skal ned til din fiskehandler, og dér skal du købe 1 rødfisk pr.
2 personer.
Få fiskehandleren til at rense dem, hoved, finner og hale skal blive
på.
Når du kommer hjem, skyller du dem godt, ind og udvendig. Husk at
fjerne blodet fra ryggen.
Fyld så bugen på fisken med en håndfuld løvstikke og 4 fed skivede
hvidløg.
Pensl en fiskerist med olie, og læg fiskene i.
(Du skal nok bruge flere fiskeriste)
Grill nu fisken ca. 15 minutter på hver side - mindre rødfisk ca. 10
minutter på hver side.
Server nye kartofler til, som du koger 10 minutter, pakker ind i folie
smurt med hvidløgssmør, og drysset med hakket persille.
Læg dem på grillen sammen med fisken.
Lav en lækker salat med rå finthakket squash, finthakket peberfrugt
og finthakket rødløg.
Server evt. med et fintgrillet flutes.
Velbekommen
Hilsen Jørgen
www.fiskeopskrift.dk