Frank Løkkegaard wrote:
> her er lige en lille opskrift jeg synes jeg vil dele med jer:
>
> Køb et par pæne skrubber (med ben), løsn kødet fra benene på oversiden, så
> der kommer en lomme på hver side af rygbenet - få evt. fiskehandleren til
> det, hvis ikke I er skrappe med en fillet-kniv. Lommerne fyldes med en
> blanding af friskost og finthakket spegeskinke og lidt frisk, hakket
> persille.
> Læg fisken i et ovnfast fad på en bund af skivede tomater, fintsnittede
> bladselleri og tyndtskårne rødløg.
> Smid et par klatter smør oven på fisken, og luk fadet med alu-folie.
> Ind i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 gr. (forvarmet ovn)
> Serveres med frisk persille og nye kartofler. Sovs er ikke nødvendig
>
> --
> Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
> mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
> Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
Hej Frank.
Det var sku da noget af en opskrift. Takker for et rigtgig herligt
indslag.
Den opskrift prøver vi altså lige iaften...!
Hilsen Jørgen
www.fiskeopskrift.dk