|
| Hel laks på grillen Fra : Sebastian Hoffmann |
Dato : 25-06-06 16:30 |
|
Hey!
Det gode vejr er igen ved at titte frem, og da jeg har en laks i fryseren,
tænkte jeg, at den jo sagtens kunne grilles. Men hvor lang tid skal sådan en
have ? Den vejer ca. 850 gr.... Nogle, der har gode tips ?
- Nina
| |
Anders Truelsen [824~ (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Anders Truelsen [824~ |
Dato : 25-06-06 20:57 |
|
Sebastian Hoffmann wrote:
> Hey!
>
> Det gode vejr er igen ved at titte frem, og da jeg har en laks i fryseren,
> tænkte jeg, at den jo sagtens kunne grilles. Men hvor lang tid skal sådan en
> have ? Den vejer ca. 850 gr.... Nogle, der har gode tips ?
Tja, hvis du lægger låg på den vil jeg gætte på 15-20 minutter, men jeg
ville nok prikke til den efter 10 min. for at se hvor hurtigt det går.
god appetit
anders
| |
Trine Kornum Christi~ (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 25-06-06 21:42 |
|
"Sebastian Hoffmann" <mail.sebastian@gmail.com> writes:
> Det gode vejr er igen ved at titte frem, og da jeg har en laks i fryseren,
> tænkte jeg, at den jo sagtens kunne grilles. Men hvor lang tid skal sådan en
> have ? Den vejer ca. 850 gr.... Nogle, der har gode tips ?
Min fars opskrift: En øl på den ene side og en øl på den anden. Så
omkring en 20-25 minutter pr. side.
/Trine
--
Hyggelig butik med spændende ting, kurve, julesager og meget mere
Kom og besøg os, tag madpakken med og gå en tur i skoven
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Stig Mogensen (01-07-2006)
| Kommentar Fra : Stig Mogensen |
Dato : 01-07-06 14:51 |
|
Sebastian Hoffmann wrote:
> Hey!
>
> Det gode vejr er igen ved at titte frem, og da jeg har en laks i fryseren,
> tænkte jeg, at den jo sagtens kunne grilles. Men hvor lang tid skal sådan
> en have ? Den vejer ca. 850 gr.... Nogle, der har gode tips ?
>
> - Nina
Hvad endte du med at gøre, og blev det godt?.
Mvh
Stig
--
* Registered Linux user #291266, with http://counter.li.org.*
| |
Sebastian Hoffmann (02-07-2006)
| Kommentar Fra : Sebastian Hoffmann |
Dato : 02-07-06 19:54 |
|
Læste et sted, at den skulle ha' 15-20 min. på hver side - så det gjorde vi,
fyldt med citron og dild. Det blev ganske glimrende :)
"Stig Mogensen" <stig.mogensen@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:44a67db6$0$2108$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Sebastian Hoffmann wrote:
>
> > Hey!
> >
> > Det gode vejr er igen ved at titte frem, og da jeg har en laks i
fryseren,
> > tænkte jeg, at den jo sagtens kunne grilles. Men hvor lang tid skal
sådan
> > en have ? Den vejer ca. 850 gr.... Nogle, der har gode tips ?
> >
> > - Nina
>
> Hvad endte du med at gøre, og blev det godt?.
>
> Mvh
>
> Stig
> --
> * Registered Linux user #291266, with http://counter.li.org.*
| |
|
|