|
| Limfjords-porter i ISO Fra : Jens Bruun |
Dato : 24-06-06 19:19 |
|
ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter fra
Thisted Bryghus. En ualmindelig lækker sag på 7,5% med noter af lakrids,
kaffe, chokolade, røg og meget, meget mere.
Hvis du kender den, ved du, den er værd at have på lager. Hvis du ikke
kender den, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at lære den at
kende, hvis du bor i Storkøbenhavn.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Kevin Edelvang (24-06-2006)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 24-06-06 19:39 |
|
Jens Bruun wrote:
> ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter fra
> Thisted Bryghus. En ualmindelig lækker sag på 7,5% med noter af lakrids,
> kaffe, chokolade, røg og meget, meget mere.
Tak for tippet, Jens. Ikke just en sommersag, men herre-øllen skal da
lige hjemtages, nu lejligheden byder sig SÅ meget :)
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Stefan Holm (24-06-2006)
| Kommentar Fra : Stefan Holm |
Dato : 24-06-06 20:25 |
|
Kevin Edelvang wrote:
> Ikke just en sommersag
Limfjordsporter kan (og skal) da drikkes året rundt.
--
Stefan Holm
"jeg har både uddannelse og hjernen i omløb"
| |
Kevin Edelvang (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 25-06-06 08:19 |
|
Stefan Holm wrote:
> Limfjordsporter kan (og skal) da drikkes året rundt.
Der er sandelig sket ting og sager! ;)
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Stefan Holm (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Stefan Holm |
Dato : 25-06-06 21:04 |
|
Kevin Edelvang wrote:
> Der er sandelig sket ting og sager! ;)
Uden udvikling ville tingene jo bare gå i stå.
--
Stefan Holm
"You're not the first naked engineer to use that story."
| |
Jens Bruun (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 25-06-06 14:19 |
|
In news:nesr6kw3drg5.dlg@banach.algebra.dk,
Stefan Holm <nospam@algebra.dk> wrote:
> Limfjordsporter kan (og skal) da drikkes året rundt.
Jepper, og man kan jo (gud forbyde det) blande med iskold citronvand - så
har man en rigtig dejlig læsker til sommervarmen.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Kevin Edelvang (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 25-06-06 17:27 |
|
Jens Bruun wrote:
> Jepper, og man kan jo (gud forbyde det) blande med iskold citronvand - så
> har man en rigtig dejlig læsker til sommervarmen.
Uh, mine første øloplevelser var netop som lille i oldemors køkken med
porter og citronvand. Bliver helt rørstrømsk!
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Tomas Pedersen (24-06-2006)
| Kommentar Fra : Tomas Pedersen |
Dato : 24-06-06 21:46 |
|
On Sat, 24 Jun 2006 20:18:42 +0200, Jens Bruun wrote:
> ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter fra
> Thisted Bryghus. En ualmindelig lækker sag på 7,5% med noter af lakrids,
> kaffe, chokolade, røg og meget, meget mere.
Er det en nyhed?
Irma har haft den i årevis, jeg har dog ikke købt eller set nogen for
nylig, så den kan da være udgået af sortimentet igen.
> Hvis du kender den, ved du, den er værd at have på lager. Hvis du ikke
> kender den, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at lære den
> at kende, hvis du bor i Storkøbenhavn.
Jeg har endnu ikke smagt noget fra Thisted Bryghus der ikke var værd at
drikke.
Tomas
| |
Peter Westh (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 25-06-06 06:54 |
|
"Tomas Pedersen" <patina@dbmail.dk> skrev i en meddelelse
news:pan.2006.06.24.20.45.56.178189@dbmail.dk...
> Er det en nyhed?
> Irma har haft den i årevis, jeg har dog ikke købt eller set nogen for
> nylig, så den kan da være udgået af sortimentet igen.
Den er også fast sortiment i Brugsen, i hvert fald her hvor jeg bor (ca 9
kroner stk).
Man kan også købe den til grotesk overpris hos Meyers Deli (28 for en
flaske!!)
Men enig, Limfjordsporter er fremragende, kun muligvis overgået af
Ølfabrikkens Porter og Thisteds egen forsøgsbryg 23a (som begge er langt
dyrere).
/P
| |
Stefan Holm (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Stefan Holm |
Dato : 25-06-06 21:03 |
|
Peter Westh wrote:
> kun muligvis overgået af Ølfabrikkens Porter
Den er glimrende, men en lille smule overvurderet, synes jeg. Jeg vil
eksempelvis mene at deres stout er langt bedre - den er så til gengæld osse
himmelsk.
> og Thisteds egen forsøgsbryg 23a
Og den har jeg så ikke fået smagt endnu.
--
Stefan Holm
"I'm just gonna go home, lie down and listen to country music.
The music of pain."
| |
Peter Westh (26-06-2006)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 26-06-06 14:01 |
|
"Stefan Holm" <nospam@algebra.dk> skrev i en meddelelse
news:1s0299e3sx83u$.dlg@banach.algebra.dk...
> Peter Westh wrote:
>
>> kun muligvis overgået af Ølfabrikkens Porter
>
> Den er glimrende, men en lille smule overvurderet, synes jeg. Jeg vil
> eksempelvis mene at deres stout er langt bedre - den er så til gengæld
> osse
> himmelsk.
Hmm - måske er det i virkeligheden stouten jeg tænker på? Nu bliver jeg i
tvivl... må vist arrangere en sammenlignende prøvesmagning snarest muligt
/P
| |
Jens Bruun (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 25-06-06 11:32 |
|
In news:pan.2006.06.24.20.45.56.178189@dbmail.dk,
Tomas Pedersen <patina@dbmail.dk> wrote:
> Er det en nyhed?
Ja, i ISO er det, som jeg skrev.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Thomas Damgaard Niel~ (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Thomas Damgaard Niel~ |
Dato : 25-06-06 13:28 |
|
Jens Bruun wrote:
> ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter fra
> Thisted Bryghus.
Fører de også de andre gode øl fra Thisted Bryghus? F.eks. Thy Classic
eller nogle af deres fantastiske økologiske øl?
--
Thomas Damgaard Nielsen
http://thomasdamgaard.dk/
Svar venligst under det du citerer. Se hvorfor og
hvordan på http://usenet.dk/netikette/citatteknik.html
| |
Jens Bruun (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 25-06-06 14:16 |
|
In news:449e816c$0$15792$14726298@news.sunsite.dk,
Thomas Damgaard Nielsen <tdn.usenet@gmail.com> wrote:
> Fører de også de andre gode øl fra Thisted Bryghus? F.eks. Thy Classic
> eller nogle af deres fantastiske økologiske øl?
Det lagde jeg i min begejstring ikke mærke til
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Jens Beltofte Soeren~ (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Jens Beltofte Soeren~ |
Dato : 25-06-06 15:49 |
|
Thomas Damgaard Nielsen wrote:
> Jens Bruun wrote:
>
>> ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter
>> fra Thisted Bryghus.
>
>
> Fører de også de andre gode øl fra Thisted Bryghus? F.eks. Thy Classic
> eller nogle af deres fantastiske økologiske øl?
>
Jeg skulle mene at ISO normalt fører Thy Økologisk Pilsner, Thy
Økologisk Humle m.m. Sidst nævnte er fremragende.
| |
Benedikte Brisson (25-06-2006)
| Kommentar Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 25-06-06 16:20 |
|
Thomas Damgaard Nielsen skrev:
> Jens Bruun wrote:
>> ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter
>> fra Thisted Bryghus.
>
> Fører de også de andre gode øl fra Thisted Bryghus? F.eks. Thy Classic
> eller nogle af deres fantastiske økologiske øl?
Det gør de, i hvert fald det meste af tiden. Også min yndlingsøl Porse Guld.
Venlig hilsen Dikte
| |
Thomas Widmann (26-06-2006)
| Kommentar Fra : Thomas Widmann |
Dato : 26-06-06 23:00 |
|
Thomas Damgaard Nielsen <tdn.usenet@gmail.com> writes:
> Den er også ganske velegnet til ølkage.
Er der nogen, der har en god opskrift på en sådan?
/Thomas
--
Thomas Widmann twid@bibulus.org http://www.twid.bibulus.org
Flat 0/1, 57 Rose Street, Garnethill, Glasgow G3 6SF, Scotland, EU
| |
Kevin Edelvang (27-06-2006)
| Kommentar Fra : Kevin Edelvang |
Dato : 27-06-06 09:30 |
|
Thomas Widmann wrote:
> Thomas Damgaard Nielsen <tdn.usenet@gmail.com> writes:
>>Den er også ganske velegnet til ølkage.
> Er der nogen, der har en god opskrift på en sådan?
Jeg bruger denne, som jeg har fundet på nettet:
1 Stk Hvidtøl
500 Gram Mel
500 Gram Farin (hvid/mørk)
3 Teskeer Kanel
3 Teskeer Ingefær
3 Teskeer Neliker (stødte)
3 Teskeer Natron
Vådt og tørt blandes hver for sig og røres sammen. Bages 1 time midt i
ovnen ved 180 grader. Øllen skal være mørk, men kan sagtens være en
stout i stedet for en hvidtøl. Eksperimenter gerne med krydderiernes
mængde eller forsøg med andre krydderier.
Den smager fremragende og holder sig frisk i uforholdsmæssig lang tid.
Er det rene slik i sig selv, men alligevel foretrækker nogle at spise
den med smør på.
Mvh
Kevin Edelvang
| |
Jonas Kongslund (27-06-2006)
| Kommentar Fra : Jonas Kongslund |
Dato : 27-06-06 17:14 |
|
On Tuesday 27 June 2006 10:29, Kevin Edelvang wrote:
> 1 Stk Hvidtøl
> 500 Gram Mel
> 500 Gram Farin (hvid/mørk)
> 3 Teskeer Kanel
> 3 Teskeer Ingefær
> 3 Teskeer Neliker (stødte)
> 3 Teskeer Natron
Nogen der kender til en ølkageopskrift, som ikke smager af jul?
--
Jonas Kongslund
| |
Thomas Widmann (27-06-2006)
| Kommentar Fra : Thomas Widmann |
Dato : 27-06-06 21:52 |
|
Jonas Kongslund <dont@mail.me.at.all> writes:
> On Tuesday 27 June 2006 10:29, Kevin Edelvang wrote:
>> 1 Stk Hvidtøl
>> 500 Gram Mel
>> 500 Gram Farin (hvid/mørk)
>> 3 Teskeer Kanel
>> 3 Teskeer Ingefær
>> 3 Teskeer Neliker (stødte)
>> 3 Teskeer Natron
>
> Nogen der kender til en ølkageopskrift, som ikke smager af jul?
Ja, ovenstående opskrift beskriver det, som jeg kender som
krydderkage. Jeg forstår en ølkage som noget, der ikke smager på
samme måde.
/Thomas
--
Thomas Widmann twid@bibulus.org http://www.twid.bibulus.org
Flat 0/1, 57 Rose Street, Garnethill, Glasgow G3 6SF, Scotland, EU
| |
bent bundgaard lause~ (26-06-2006)
| Kommentar Fra : bent bundgaard lause~ |
Dato : 26-06-06 10:20 |
|
Og porteren egner sig fint til isdessert, Thy økologisk pilsner til
forretter , og porse guld til hovedretten
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:kKydnT4nn8eZHwDZRVny2g@giganews.com...
> ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter fra
> Thisted Bryghus. En ualmindelig lækker sag på 7,5% med noter af lakrids,
> kaffe, chokolade, røg og meget, meget mere.
>
> Hvis du kender den, ved du, den er værd at have på lager. Hvis du ikke
> kender den, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at lære den at
> kende, hvis du bor i Storkøbenhavn.
>
> --
> -Jens B.
>
> D.e.f.f.e.s.
>
| |
Frank Løkkegaard (26-06-2006)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 26-06-06 10:37 |
|
Benedikte Brisson <kuduli@vide.invalid> on søndag 25. juni 2006 at 17:20
+0100 wrote:
>Også min yndlingsøl Porse Guld.
Porseguld er fremragende, intet mindre.
Hvis man nu skulle komme dertil at man ikke drikker alle sine
Limfjordsportere, så er de fremragende i forbindelse med rugbrødsbagning.
Erstat vandet med øllet og få en smags oplevelse der virkelig rykker.
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
Thomas Damgaard Niel~ (26-06-2006)
| Kommentar Fra : Thomas Damgaard Niel~ |
Dato : 26-06-06 11:01 |
|
Frank Løkkegaard wrote:
> Hvis man nu skulle komme dertil at man ikke drikker alle sine
> Limfjordsportere, så er de fremragende i forbindelse med rugbrødsbagning.
Den er også ganske velegnet til ølkage.
--
Thomas Damgaard Nielsen
http://thomasdamgaard.dk/
Svar venligst under det du citerer. Se hvorfor og
hvordan på http://usenet.dk/netikette/citatteknik.html
| |
ASKF (01-07-2006)
| Kommentar Fra : ASKF |
Dato : 01-07-06 18:23 |
|
Frank Løkkegaard ytrede sig i
<fc.0073fb6b07940baa3b9aca008f7fd1ea.7940bc0@net.dialog.dk> med dette:
>Benedikte Brisson <kuduli@vide.invalid> on søndag 25. juni 2006 at 17:20
>+0100 wrote:
>>Også min yndlingsøl Porse Guld.
>
>Porseguld er fremragende, intet mindre.
>
>Hvis man nu skulle komme dertil at man ikke drikker alle sine
>Limfjordsportere, så er de fremragende i forbindelse med rugbrødsbagning.
>Erstat vandet med øllet og få en smags oplevelse der virkelig rykker.
Den er også perfekt i en chilli con carne, eller andre gryderetter hvor
man gerne vil hjælpe lidt til med at forstærke en røget bacon smag.
Faktisk er det en af de øl jeg benytter mest i min madlavning, da jeg
også finder den særdeles velegnet til marinader.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus
| |
Frank Løkkegaard (26-06-2006)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 26-06-06 10:33 |
|
"bent bundgaard lausen" <bentlausen@vip.cybercity.dk> on mandag 26. juni
2006 at 11:19 +0100 wrote:
>Og porteren egner sig fint til isdessert, Thy økologisk pilsner til
>forretter , og porse guld til hovedretten
Fandme en go´menu
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
| |
Svend (26-06-2006)
| Kommentar Fra : Svend |
Dato : 26-06-06 19:49 |
|
On Sat, 24 Jun 2006 20:18:42 +0200, "Jens Bruun"
<bruun_jens@hotmail.com> wrote:
>ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter fra
..
>Hvis du kender den, ved du, den er værd at have på lager. Hvis du ikke
>kender den, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at lære den at
>kende, hvis du bor i Storkøbenhavn.
Heller ikke økonomiske Kvickly på Falkoner Allé har den på tilbud til
2 stk. for 30 kr.
-
Svend
When one door closes another door opens
| |
ASKF (01-07-2006)
| Kommentar Fra : ASKF |
Dato : 01-07-06 18:26 |
|
Svend ytrede sig i <k2b0a2hh0o8fkisii0kucseper21aej0qq@4ax.com> med
dette:
>On Sat, 24 Jun 2006 20:18:42 +0200, "Jens Bruun"
><bruun_jens@hotmail.com> wrote:
>
>>ISO er begyndt at lagerføre Danmarks bedste porter; Limfjords-porter fra
>.
>>Hvis du kender den, ved du, den er værd at have på lager. Hvis du ikke
>>kender den, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at lære den at
>>kende, hvis du bor i Storkøbenhavn.
>
>Heller ikke økonomiske Kvickly på Falkoner Allé har den på tilbud til
>2 stk. for 30 kr.
Det er godt nok overpris, jeg tror aldrig jeg har set den til over 10kr
ved en købmand eller supermarked i Aalborg
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus
| |
|
|