"Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse
news:44982be1$0$67259$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Har nogen en god ide' til ovennævnte?
> MVH Lene
Her et par - ofte brugye - varianter:
hakket svin, lam, kalkun eller okse svitses i gryde, der tilsættes et kvart
fintsnittet hvidkålshoved, tilsæt lidt vand, hvidvinseddike samt soyasovs,
simrer en halv times tid under låg.
Mens fyldet simrer laves en stærk tomatsovs (løg, hvidløg, chilli, flåede
eller friske tomater i små stykker, evt. lidt pure og lidt chilisovs). Svits
hvad der svitses kan, tilsæt væde kog i en halv times tid, blend med
stavblender.
Serveres med revet ost, fyld I pandekagen, tomat og ost ovenpå, evt. lidt
ekstra soya eller chilisovs.
Alternativt fyld kunne være kyllingebryst skåret i strimler svitses under
stærk varme tilsæt egne krydderier eller brug en af de mange mexikanske
blandinger, tilsæt lidt vand og drys evt. med lidt mel, serveres når vandet
er næsten væk/tykt, samme topping som ovenfor nævnt.
supplér evt. med friske grøntsager (tomat, majs, agurk, salat, peberfrugt)
enten frisk og kold eller i gryden sammen med fyldet. Tænk selv logisk (ikke
salat og agurk i gryden, majs må godt være fra dåse)
--
Prøv det, prøv det
Ralph
|