|
| koldskål Fra : anders |
Dato : 19-06-06 10:19 |
|
hej! er der nogen som har en rigtig god opskrift på koldskål uden æg.
| |
Inger Pedersen (19-06-2006)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 19-06-06 12:12 |
|
"anders" <ldfgl@jædf.dk> skrev i en meddelelse
news:e75q9m$nis$1@news.net.uni-c.dk...
> hej! er der nogen som har en rigtig god opskrift på koldskål uden æg.
Kærnemælk, ymer, citronsaft og lidt sukker.
Skivede jordbær til og lidt flødeskum - eller havregryn, der er ristet på
panden med smør og sukker.
Hilsen Inger
| |
Basil (19-06-2006)
| Kommentar Fra : Basil |
Dato : 19-06-06 12:43 |
|
Inger Pedersen har bragt dette til verden:
> eller havregryn, der er ristet på
> panden med smør og sukker.
>
> Hilsen Inger
For Søren, det smager godt.
Jeg troede jeg var en af de eneste i verden der kendte det.
Sammen med det Citrona man fik i Irma for 25-30 år siden, var det
nærmest en af min barnlige verdens 7. vidundere.
Nu kan jeg ikke tåle mælk, så jeg må nøjes med at drømme om det, og
fornemme smagen.
Kai
| |
Ebbe Kristensen (19-06-2006)
| Kommentar Fra : Ebbe Kristensen |
Dato : 19-06-06 13:09 |
|
Inger Pedersen wrote:
> Skivede jordbær til og lidt flødeskum - eller havregryn, der er ristet på
> panden med smør og sukker.
Ikke at forglemme:
Franskbrødsbolscher:
Daggammelt franskbrød skæres i tern ca. 1,5 cm og ristes i smeltet
smør og sukker (på samme måde som når man bruner kartofler).
Afkøles så meget at sukkeret stivner.
Ebbe
| |
Ditte (19-06-2006)
| Kommentar Fra : Ditte |
Dato : 19-06-06 17:00 |
|
>
> Ikke at forglemme:
>
> Franskbrødsbolscher:
>
> Daggammelt franskbrød skæres i tern ca. 1,5 cm og ristes i smeltet
> smør og sukker (på samme måde som når man bruner kartofler).
> Afkøles så meget at sukkeret stivner.
>
> Ebbe
Hej
Mon min familie og jeg, er de eneste der bruger guf oven på koldskål?
Bare nysgerrig.
--
Mvh. Ditte
Fjern -- ved direkte svar
| |
Hauge (19-06-2006)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 19-06-06 17:04 |
|
Hej
Ditte wrote:
> Mon min familie og jeg, er de eneste der bruger guf oven på koldskål?
Det er du ikke, jeg gør engang imellem.
Mvh Hauge
--
For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
< http://newscheck.smart-tech.dk/20060619160427@smart-tech.dk>
På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.
| |
Heidi B. Petersen (19-06-2006)
| Kommentar Fra : Heidi B. Petersen |
Dato : 19-06-06 14:51 |
|
"anders" <ldfgl@jædf.dk> skrev i en meddelelse
news:e75q9m$nis$1@news.net.uni-c.dk...
> hej! er der nogen som har en rigtig god opskrift på koldskål uden æg.
>
1 l. tykmælk + 1 l. kærnemælk røres sammen put godt med sukker i samt lidt
vaniliesukker... Mums hvor børnene i min børnehave er vild med mig når det
kommer på bordet til eftermiddagsmaden i denne varme... Husk endelig
kammerjunker eller cornflakes...
Mvh Heidi
| |
|
|