/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
en god opskrift på gås?
Fra : kjeldsen


Dato : 19-05-06 14:05

har lige fået fingre i en gås på 5600 gram.nogen forslag til hvordan den
skal tilberedes og fortæres på søndag?



 
 
Thomas Peter Bitsch (19-05-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 19-05-06 14:15

kjeldsen <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> skrev:
>har lige fået fingre i en gås på
>5600 gram.nogen forslag til hvordan den
>skal tilberedes og fortæres på søndag?

Jeg ville tilberede den som en and. Du kan, hvis det mere er
dig, så lave den som "sprængt" gås, med masser af friske
grøntsager, nye kartofler og peberrodssalat. Opskrift finde du
let på nettet.
I`m A Survivor


Palle Jensen (19-05-2006)
Kommentar
Fra : Palle Jensen


Dato : 19-05-06 18:30

On Fri, 19 May 2006 15:05:02 +0200, "kjeldsen" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk>
wrote:

>har lige fået fingre i en gås på 5600 gram.nogen forslag til hvordan den
>skal tilberedes og fortæres på søndag?

Prøv at kigge her: http://www.bulows.dk/

Under opskrifter.

--
Med venlig hilsen
Palle Jensen

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste