Vi køber jævnligt nogle italienske brød, som købes frosne i bla. Rema,
Dreisler, og muligvis også Bilka/Føtex. De ligger i noget gennemsigtigt
plastic, og der er to størrelser, og med forskellig smag, bl.a. parmesan
og hvidløg, og så flere forskellige slags med neutral smag.
Brødene hører til favoritterne herhjemme, især nu hvor grillsæsonen er
begyndt - men de koster nemt 15-20 kr. pr. stk., og det må kunne gøres
billigere ved at bage noget selv.
Er der nogen der ved hvilke brød jeg taler om, og som har en opskrift på
noget tilsvarende, der kunne ende med at være lige så godt - eller måske
bedre?
Overfladen bliver meget sprød når de varmes, og krummen er vel sådan
lidt sej i det.
Muligvis vil enhver "autentisk" italiensk brødopskrift kunne bruges, men
hvis der nu liiige var nogen der kendte dette brød og kendte en opskrift
--
Heidi