"as" <nospam@nospamss.dk> skrev i en meddelelse
news:BAo7g.60$qC1.48@news.get2net.dk...
> Hej med jer.
> Vi spiser en del hakket oksekød i vores lille familie, men vi må desværre
> erkende at kvaliteten af det oksekød vi køber er ekstremt variende. Ofte
> render vi ind i et parti hk oksekød som har en bismag af gammel gris
> Vi har prøvet en del forskellige forhandlere og mærker og har i mere eller
> mindre grad bemærket en svingende kvalitet inden for et mærke alt efter
> hvilket "parti" kød det er.
> Vi er gået bort fra at købe brugsens det hakkede 3 pakker for 100, og så
> har vi prøvet at købe de "lukkede" og fabrikspakkede/producerede mærker
> som blandt andet indbefatter det hakkede økologiske -- men også her er vi
> flere gange blevet skuffet. Så har vi prøvet forskellige slagtere, blandt
> andet Cohrs på Flæsketorvet i Kbh - men også med variende succes.
> Nu vil jeg høre om der er nogen derude der har gode erfaringer med et
> specifikt mærke (fx ISOs eller lign) eller en stabil slagter (vesterbro -
> kbh eller deromkring)
> Tak.
> Mvh AS.
Hej igen.
Tak for jeres forslag. Vi har meget begrænset fryseplads så derfor er det
lidt omstændeligt at hakke selv. Og med hensyn til "gårdsalg" så har vi ikke
nogen bil så det er også lidt besværligt. Men jeg vil da prøve slagteren på
kultorvet.