"Battlefield¥s" <battlefield@SLET.mail1.stofanet.dk> on tirsdag 2. maj
2006 at 17:14 +0100 wrote:
>Vi (4 voksne) har besluttet at turen skal gå til Skandinavisk Dyrepark. Så
>er planen at vi selv vil medbringe frokosten, men hvad skal vi putte i
>madkurven?
>Det skal være lækkert, men samtidigt let at spise ( vi sidder ved udendørs
>borde).
>Jeg har tænkt på nogle sandwich, men hvad skal der i dem?
>Håber på nogle brugbare ideer.
Sidst jeg lavede en picnickurv var der dette indhold i den:
1 flaske Krimskoye (også kendt som Krim-sekt - smager bedre end de fleste
franske champagner) + et par gode belgiske øl.
Små hjemmebagte speltboller med fyld af rucola, ultratyndt skåret radise,
ultrafint snittet rød sød peber, skiver af røget laks og en creme lavet af
lidt græsk youghurt, rørt med honning og sennep.
Kolde stegte kyllinge lår
Små udhulede cherry tomater, fyld med rygeoste-creme: Lidt rygeost røres
op med lidt fløde, tilsættes lidt gurkemeje og lidt stødt ingefær
Grønne asparges omrullet med parmaskinke
Lidt forskellig ost: Primadonna, Masdamer og Emmenthaler skåret i passende
bidder
Lidt brie og cammebert samt en bette kniv til st skære det med
Noget svensk rødløgmarmelade, der er perfekt som dip til osten
En pakke bornholmske rugkiks
Det var deltagerne RET glade for
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311