Gamle skrev:
> "(-Peter-)" <garfieldpbj@mail-online.dk> skrev i en meddelelse
> news:e32r9n$oep$2@news.net.uni-c.dk...
>> hej..
>>
>> har lige været i fakta og købe en tyndstegsfilet..
>>
>> kan denne skæres ud til bøffer (er godt nok dybfrossen, men regner ikke
>> med at der sker noget ved at tø den og og fryse den efter den er skåret
>> ud)..
>>
>> hvis ja.. de bøffer man får, er det entrecote??
>
> Hej.
> Du behøver ikke tø den helt op inden udskæringen til bøffer. En god
> fintandet sav klarer faktisk udskæringen næsten uden optøning. Bare husk at
> brænde klingen af så den er 100% steril.
> Entrecote kommer fra højrebet.
> Se her
http://www.meatboard.dk/view.asp?ID=577
>
> Mvh.
> Torben
>
>
>
tak for svaret... vil nok anvende en brødkniv hvis det er...
mvh
peter