Kurt Hansen <kurt-snabela-towle.dk> on onsdag 26. april 2006 at 11:16
+0100 wrote:
>Hvis du har lyst til at lave en dejlig porsesnaps, er det nu. Netop nu
>står
>pors med rakler. Pluk en håndfuld og smid dem i Klar Brøndum eller vodka
>en
>uges tid og fortynd derefter efter smag.
Så er det også ved at være den tid at medarbejderne på Thisted Bryghus
skal på firmaudflugt. Traditionen der er, at man på udflugten samler porse
om eftermiddagen og holder festen om aftenen.
Den porse der indsamles anvendes til den ualmindeligt lækre Porseguld. En
fremragende guldøl.
Når den indsamlede porse er brugt, produceres der ikke mere Porseguld før
det følgende år…
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311