Lars Knudsen <larsdelete@deletelandligt.dk> wrote in
news:6mef32hpf0l8de32lb257emjbso1qnul51@4ax.com:
> Hej,
>
> Vi skal ha' dyrekølle senere i dag... *mums* Fik lige et flip med at
> smide den på grill'en efter den her opskrift:
>
> ...................
>
> Det lyder jo ret godt...
Men - siger fruen så - hvad pokker gør
> man så med tilbehøret... Kartofler er købt, og "normalt" laver man jo
> en flødesauce af dryppet fra dyret(!) - men går det mon når den har
> været marineret??
>
> Et lille fif ville være kærkomment....
>
>
> ** Lars
>
>
Det kan I sagtens - det bliver den bare bedre af. Sæt en drypbakke under
stegen når den steger ved indirekte varme og lav sovsen som sædvanlig.
Husk at si skyen gennem en fin si så evt. kulstykker og aske ikke kommer
med. God fornøjelse, jeg er kun lidt misundelig