Hej Jesper.
"Jasper Norman Ahrensbach" <ahrensbach@FJERNESpc.dk> skrev i en meddelelse
news:4477724a$0$38648$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej.
>
> Er det ok at ryge optøede varer, eller skal det være friskfangede fisk
> (f.eks) der ryges?
Frisk fanget er nummer 1
Men du kan godt ryge en fisk der har været frossen, der går bare en del smag
til
> Skal fisken fryses, plejer jeg jo at fjerne hovede + hale + finner. Men
> det er vel bedre at lade disse sidde på fisken, hvis den senere skal
> ryges? Eller er det en dårlig idé at fryse en fisk "med det hele",
> naturligvis renset?
Hvis du skal ryge må du kun fjerne øjne, da du på en del fisk skal bruge
gællerne til af hænge
fisken op i .
Men som du selv skriver skal de naturligvis være renset.
Jeg vil meget gerne hør hvordan din røgning gik når du er færdig!
Hvis det bare lige sådan lykkes uden problemer tager jeg hatten af
Mvh
Søren
> --
> Mvh Jasper
>
> e-mail: jasper@FJERNESahrensbach.dk
> "FJERNES" skal, sjovt nok, slettes
>