Hejsa Jesper.
Jeg har en 3 i 1 grill fra Halrald Nyborg, og hvis jeg skal være ærlig er de
helt fantastiske.Jeg bruger så godt nok kun min til og ryge på men er sikker
på den også er god til en grill middag, da den er meget nem og styre varmen
på.
Dog vil jeg lige sige at de ikke kan ryge på den uden en godt varme
termometer. Men du kan købe extraudstyr til den, hvor der er et i !
Jeg har selv en flad model fra ABU og den virker så men også meget godt, men
når det kommer til store fisk er det helt klart nummer 1 at du kan hænge dem
op mens du ryger dem
Men alt det jeg skriver her er kun ud fra mine forsøg.
Her er lige et lille link til en hjemmeside
http://home18.inet.tele.dk/kalle/startside.htm hvis der er nogle der ved
noget om røgning er det de gutter her
Håber det var svar nok!
Du er altid velkommen til og spøre til mere, hvis der skulle være noget jeg
kan hjælpe med !
Held og lykke
Mvh
Søren
"Jasper Norman Ahrensbach" <ahrensbach@FJERNESpc.dk> skrev i en meddelelse
news:44762f38$0$38617$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hejsa.
>
> Jeg er ude efter en rygeovn. Men hvilken skal man vælge? Halrald Nyborg
> har en kombineret grill / rygeovn til ca. 4-500,- ALDI har en billig, flad
> fidus til et par hundrede. Men duer de flade modeller? (Har set at ABU
> også har en lign. model.)
>
> Jeg har en kuglegrill i forvejen, så jeg har ikke bruge for denne del af
> ovnen.
>
> Men giver en flad model et ok resultat når jeg bare skal ryge en ørred i
> ny og næ?
>
> Og kan man forresten ryge en hel fisk i en flad model, eller skal man
> først filletere fisken?
>
> --
> Mvh Jasper
>
> e-mail: jasper@FJERNESahrensbach.dk
> "FJERNES" skal, sjovt nok, slettes
>