|
| Genopvarmning af stegt oksehøjreb? Fra : BK |
Dato : 27-03-06 20:20 |
|
Har et godt stykke oksehøjreb 700 g tilovers fra lørdagsfesten. Stegen er
pænt rød hele vejen igennem (stod i ovnen til stegetermometret viste 62
grader). Jeg har nu genopvarmet de afskårne skiver i en gryde med lidt vand
ved, men synes kødet blev kedeligt - og gennemstegt. Hvordan opvarmer jeg
mon bedst det resterende hele stykke kød? Vil helst ikke, at det bliver
gennemstegt.
Overvejer at fryse kødet ned til en week-end middag, men det ændrer
formentlig ikke på opvarmningsmetoden.
På forhånd tak for svar, Birte.
| |
Jens Bruun (27-03-2006)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 27-03-06 20:30 |
|
"BK" <birte@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:44283ade$0$38718$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
> Hvordan opvarmer jeg mon bedst det resterende hele
> stykke kød? Vil helst ikke, at det bliver gennemstegt.
Det bliver svært. Brug det i en god gang biksemad i stedet for.
--
-Jens B.
I øvrigt mener jeg, Henrik Vestergaard Blunck er det levende bevis
på, at man ikke behøver have succes i erhvervslivet, bare fordi man
har sit udseende, sin personlighed og sin vennekreds imod sig.
| |
Mads Thorning Peders~ (27-03-2006)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 27-03-06 20:30 |
|
"BK" <birte@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:44283ade$0$38718$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> ved, men synes kødet blev kedeligt - og gennemstegt. Hvordan opvarmer jeg
> mon bedst det resterende hele stykke kød? Vil helst ikke, at det bliver
> gennemstegt.
Hvis du vil servere kødet med noget varm sovs til, kan du evt. skære kødet i
skiver og lige smide dem i gryden med den varme sovs. Det bliver godt nok
ikke synderligt festligt at se på når det bliver serveret, men kødet bliver
da i hvert fald varmt uden at blive gennemstegt.
Mvh Mads
| |
Max (27-03-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 27-03-06 20:45 |
|
Hej
> Overvejer at fryse kødet ned til en week-end middag, men det ændrer
> formentlig ikke på opvarmningsmetoden.
Overvej og spise det koldt.
Mvh Max
| |
Kim Schulz (27-03-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 27-03-06 21:02 |
|
On Mon, 27 Mar 2006 21:19:57 +0200
"BK" <birte@esenet.dk> wrote:
> Har et godt stykke oksehøjreb 700 g tilovers fra lørdagsfesten.
> Stegen er pænt rød hele vejen igennem (stod i ovnen til
> stegetermometret viste 62 grader). Jeg har nu genopvarmet de afskårne
> skiver i en gryde med lidt vand ved, men synes kødet blev kedeligt -
> og gennemstegt. Hvordan opvarmer jeg mon bedst det resterende hele
> stykke kød? Vil helst ikke, at det bliver gennemstegt.
>
> Overvejer at fryse kødet ned til en week-end middag, men det ændrer
> formentlig ikke på opvarmningsmetoden.
>
> På forhånd tak for svar, Birte.
Jeg har haft held med at varme kød i mikrobølgeovnen uden at smadre den
fine røde kerne. et minut eller 2 ved ikke helt fuld styrke (tror det
er 600W hos mig)
| |
Morten Wartou (27-03-2006)
| Kommentar Fra : Morten Wartou |
Dato : 27-03-06 21:57 |
|
BK wrote:
> Har et godt stykke oksehøjreb 700 g tilovers fra lørdagsfesten.
> Stegen er pænt rød hele vejen igennem (stod i ovnen til
> stegetermometret viste 62 grader). Jeg har nu genopvarmet de afskårne
> skiver i en gryde med lidt vand ved, men synes kødet blev kedeligt -
> og gennemstegt. Hvordan opvarmer jeg mon bedst det resterende hele
> stykke kød? Vil helst ikke, at det bliver gennemstegt.
>
> Overvejer at fryse kødet ned til en week-end middag, men det ændrer
> formentlig ikke på opvarmningsmetoden.
>
> På forhånd tak for svar, Birte.
Smæk det i ovnen 6-7 timer ved 62 grader - så er det næsten så godt som
friskstegt.
--
Med venlig hilsen,
Morten Wartou
| |
Kert Rats (28-03-2006)
| Kommentar Fra : Kert Rats |
Dato : 28-03-06 05:05 |
|
"BK" <birte@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:44283ade$0$38718$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Har et godt stykke oksehøjreb 700 g tilovers fra lørdagsfesten. Stegen er
> pænt rød hele vejen igennem (stod i ovnen til stegetermometret viste 62
> grader). Jeg har nu genopvarmet de afskårne skiver i en gryde med lidt
> vand ved, men synes kødet blev kedeligt - og gennemstegt. Hvordan opvarmer
> jeg mon bedst det resterende hele stykke kød? Vil helst ikke, at det
> bliver gennemstegt.
>
> Overvejer at fryse kødet ned til en week-end middag, men det ændrer
> formentlig ikke på opvarmningsmetoden.
>
> På forhånd tak for svar, Birte.
>
>
Jeg har prøvet med kold oksesteg at sætte den i en gloende ovn (225 grader)
i ca. 10 minutter (forvarmet ovn), tage stegen ud og lad den hvile i ca. 15
minutter. På denne måde bliver stegecrusten lækker igen, og kernen bliver
netop kun opvarmet igen.
Venligst
Kert Rats
| |
Broegger (30-03-2006)
| Kommentar Fra : Broegger |
Dato : 30-03-06 21:15 |
|
"BK" <birte@esenet.dk> skrev
news:44283ade$0$38718$edfadb0f@dread12.news.tele.dk:
> På forhånd tak for svar, Birte.
Hvad med at skære det i tern og lave en luksus biks. UHMMM!
--
Hilsen Thomas
du kan ikke sige du ikke kan svømme før du er druknet...
http://www.broeggerklanen.dk
| |
|
|