|
| flæskesteg til to Fra : (-Peter-) |
Dato : 26-03-06 13:36 |
|
hej..
var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
denne skal jeg og mine kæreste spise noget af i dag...
hvor mange stykker vil i mene jeg skal dele den i?? 4??
mvh
peter
| |
Max (26-03-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 26-03-06 13:51 |
|
Hej
> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
1.6 ton, noget af en grissebasse den kommer fra :)
Mvh Max
| |
(-Peter-) (26-03-2006)
| Kommentar Fra : (-Peter-) |
Dato : 26-03-06 14:06 |
|
Max skrev:
> Hej
>
>> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
>
> 1.6 ton, noget af en grissebasse den kommer fra :)
>
> Mvh Max
>
>
tja... nu læser jeg på uni i engelske bøger, hvor de kun anvender
punktum som decimaltegn.. så må være en arbejdsskade... :)
| |
Heidi, Miver og Mull~ (26-03-2006)
| Kommentar Fra : Heidi, Miver og Mull~ |
Dato : 26-03-06 14:10 |
|
<klip> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
> 1.6 ton, noget af en grissebasse den kommer fra :)
</klip>
*tak for søndagens bedste grin*
Hilsen Heidi, der elsker god humor :)
http://chocolade.dk - nå, ja og chocolade også ...
| |
Peter Westh (26-03-2006)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 26-03-06 13:51 |
|
"(-Peter-)" <garfieldpbj@mail-online.dk> skrev i en meddelelse
news:e061ru$17m$1@news.net.uni-c.dk...
> hej..
>
> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
>
> denne skal jeg og mine kæreste spise noget af i dag...
>
> hvor mange stykker vil i mene jeg skal dele den i??
Jeg ville ikke lave en flæsksteg meget mindre end halvandet kilo. Steg den
hele og brug resten til pålæg og biksemad - uhm!
/P
| |
Christian Ulrich (26-03-2006)
| Kommentar Fra : Christian Ulrich |
Dato : 26-03-06 14:26 |
|
Peter Westh wrote:
> Jeg ville ikke lave en flæsksteg meget mindre end halvandet kilo. Steg den
> hele og brug resten til pålæg og biksemad - uhm!
>
Ja det er vejen frem, ellers bliver det meget nemt noget tørt stads og
den vil få en sjov facon hvis stykket* ikke er langt nok.
*skrev med vilje ikke "den"
God vind,
Christian
| |
Nette (27-03-2006)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 27-03-06 16:01 |
|
"(-Peter-)" skrev
> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
>
> denne skal jeg og mine kæreste spise noget af i dag...
>
> hvor mange stykker vil i mene jeg skal dele den i?? 4??
Tror roligt I kan dele den i lidt mere end fire stykker.
Får I den stegt ved slagteren?
Ca. 1 kg. er det mindste jeg har stegt, og det er blevet ganske godt. Lav
temperatur og langtidsstegning øger saftigheden.
Nette
| |
Kert Rats (28-03-2006)
| Kommentar Fra : Kert Rats |
Dato : 28-03-06 05:01 |
|
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4427fe13$0$15785$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "(-Peter-)" skrev
>
> Ca. 1 kg. er det mindste jeg har stegt, og det er blevet ganske godt. Lav
> temperatur og langtidsstegning øger saftigheden.
>
> Nette
>
>
Men sværen kan blive noget blød ved langtidsstegning. Brug derfor grill til
sidst, ca. 10-15 minutter. Placer stegen i bunden af ovnen, så stegen er
længst væk fra grill-legemet. Derved minimeres risikoen for at
brænde/forkulle sværen. Pensl gerne med lidt olie/stegesky, det sprøder
sværen og giver boblesvær.
Bob appetit!
Venligst
Kert Rats
| |
Nette (28-03-2006)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 28-03-06 19:47 |
|
"Kert Rats" skrev
> Men sværen kan blive noget blød ved langtidsstegning. Brug derfor grill
til
> sidst, ca. 10-15 minutter. Placer stegen i bunden af ovnen, så stegen er
> længst væk fra grill-legemet. Derved minimeres risikoen for at
> brænde/forkulle sværen. Pensl gerne med lidt olie/stegesky, det sprøder
> sværen og giver boblesvær.
Ja, selvfølgelig. Det glemte jeg.
Nette
| |
Ole Christiansen (29-03-2006)
| Kommentar Fra : Ole Christiansen |
Dato : 29-03-06 08:27 |
|
"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4429851c$0$15795$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Kert Rats" skrev
>
>> Men sværen kan blive noget blød ved langtidsstegning. Brug derfor grill
> til
>> sidst, ca. 10-15 minutter. Placer stegen i bunden af ovnen, så stegen er
>> længst væk fra grill-legemet. Derved minimeres risikoen for at
>> brænde/forkulle sværen. Pensl gerne med lidt olie/stegesky, det sprøder
>> sværen og giver boblesvær.
>
> Ja, selvfølgelig. Det glemte jeg.
>
> Nette
>
>Hej Nette
Kan du komme med et forslag på temperatur og tid på "godt et kilo
langtidsstegning"
Ole
| |
|
|