"BK" skrev i
> Har lovet at lave flødekartofler til sønnens fødselsdag, men løg/løgsmag
> bryder han sig ikke om. De giver ellers den gode smag, synes jeg. Kan man
> mon nøjes med salt og peber, eller hvad kan man ellers krydre kartoflerne
> med?
Løg hører efter mine mening ikke hjemme i flødebagte kartofler. Så er det
mere et grønsagsfad m. fløde.
Muskatnød, paprika, hvidløg eller timian plejer jeg at bruge.
> Stegen skal bare være "mør" og saftig, når jeg serverer den. Måske er man
> mere på den sikre side fsv mørhed, hvis man tager en okse-m-ø-r-brad?
Jeg ville vælge et krydderi, der passer til krydderiet til kartoflerne.
Hvidløg og muskatnød er ikke godt sammen efter min mening. Men
timian/hvidløg, Paprika/hvidløg går rigtig godt sammen.
Jeg ville skære et par små lommer og komme f.eks. timian i og oveni komme en
lile klat MARGARINE eller smør. ( Førstnævnte med stort for at få
hovedparten af gruppen her til enten at stive eller så at hoppe i stolene).
Brug et stegetermomenter, så kan du nærmest ikke lave fejl.
> Hilsen Birte (der bliver invaderet i det vestjyske af sønnen + 5 festlige
> københavnere + det løse, der kommer for at fejre 25 års fødselsdag -
> herligt)
Hmm, det skal være grøntsager til så. Hvad med frosne bønner? ( altså i kogt
form).
Nette