|
| Kylling i aspic Fra : Margrete Johansen |
Dato : 17-03-06 06:58 |
|
For et par år siden, var jeg til en fest for madører. Forretten var
kyllingestykker og oliven (og sikkert en masse andre ting) der lå i ja, det
her gennemsigtige noget, som der også er i sylte. Jeg går ud fra at det
tætteste på, må være "kylling i aspic".
Kan I hjælpe med en opskrift?
Margrete
| |
eh (20-03-2006)
| Kommentar Fra : eh |
Dato : 20-03-06 09:07 |
|
Del en kylling og kog den med 'dagens urter', heriblandt meget gerne
løgringe og æbleterner, salt og peber og lidt rosmarin.
Når kyllingen er kogt til den falder fra benene, fiskes kød og urter op af
suppen, som derefter afskummes og sies og smages til med salt og lidt
citronsaft.
En halv liter klar suppe, 6 blade husblas, og så kyllingebidderne skåret i
lidt dekorative stykker ned i suppen sammen med urterne.
Et par timer i køleskab.
Mvh
Erling
"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:441a4fc0$0$38721$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> For et par år siden, var jeg til en fest for madører. Forretten var
> kyllingestykker og oliven (og sikkert en masse andre ting) der lå i ja,
> det her gennemsigtige noget, som der også er i sylte. Jeg går ud fra at
> det tætteste på, må være "kylling i aspic".
>
> Kan I hjælpe med en opskrift?
>
> Margrete
>
| |
Margrete Johansen (20-03-2006)
| Kommentar Fra : Margrete Johansen |
Dato : 20-03-06 19:10 |
|
"eh" <eh-dh@mail.dk> wrote in message
news:441e62a6$0$107$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Del en kylling og kog den med 'dagens urter', heriblandt meget gerne
> løgringe og æbleterner, salt og peber og lidt rosmarin.
> Når kyllingen er kogt til den falder fra benene, fiskes kød og urter op af
> suppen, som derefter afskummes og sies og smages til med salt og lidt
> citronsaft.
> En halv liter klar suppe, 6 blade husblas, og så kyllingebidderne skåret i
> lidt dekorative stykker ned i suppen sammen med urterne.
> Et par timer i køleskab.
>
> Mvh
> Erling
Tak for den, jeg afprøver den i påsken.
Margrete
| |
|
|