"Martin Jørgensen" <martinFJERNDETTE@heidiogmartin.dk> wrote in message
news:dva3et$doc$1@newsbin.cybercity.dk...
> "Peter S." <-> skrev i en meddelelse
> news:44188b07$0$11171$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>> Jeg har observeret nogle store brune/mørkebrune områder på nogle frisk
>> indkøbte engelske bøffer. På str. med en 5-krone og mest på kanterne.
>> Mutter siger at sådan bliver de, når de ikke er vakumpakket og dermed får
>> luft når de kun står på en tallerken med film over. Jamen er det ikke en
>> forrådnelsesprocess der er igang så?? Jeg troede sådanne bøffer altid var
>> helt røde når de var rå.
>>
>> MVH Peter
> I det sekund dyret dør, så starter forrådnelsesprocessen
>
>
> --
> Mvh
> Martin Jørgensen
>
Er det ikke også noget med at kød generelt skal hænge og modne for at blive
godt? Altså det skal ikek være taget fra koen og lagt på panden i samme
minut.