|
| ferskensuppe Fra : Steffen |
Dato : 12-03-06 15:53 |
|
Ferskensuppe , 4 person:
2 løg,hakkes,
1 pk bacontern
2 ds hk tomat
1 ds fersken , skæres i tern
1 ds tomat puré
2-4 dl fløde (efter hvor stor flødegris man er ..)
salt, peber, paprika, chili (efter behov)
1.bacon steges, løg tilsættes,(tilføj evt fedtstof)til de er gyldne , tilføj
krydderier
2.tilsæt fersken (% væske)
3. tilsæt puré, hk tomat, fløde og ferskenvæsken og lad det simre i min 20
minutter. Man kan tilføje bouillon hvis man synes at suppen mangler lidt "kraft"
eller hvis man ønsker en lidt tyndere suppe
Spis brød til .
Bon appetit
| |
Morten S Hansen (12-03-2006)
| Kommentar Fra : Morten S Hansen |
Dato : 12-03-06 19:18 |
|
Det er en helt fantastisk ret!!
Tror den jeg har smagt minder meget om - men måske også med lidt karry i....
Imponerende at så ulogisk en kombination som fersken, tomat, bacon og karry
kan smage så alletiders!
Prøv det!
/morten
"Steffen" <lilbrorspam@galnet.dk> skrev i en meddelelse
news:37f44$441435b1$55da8ba6$19088@news.galnet.dk...
> Ferskensuppe , 4 person:
>
>
>
> 2 løg,hakkes,
>
> 1 pk bacontern
>
> 2 ds hk tomat
>
> 1 ds fersken , skæres i tern
>
> 1 ds tomat puré
>
> 2-4 dl fløde (efter hvor stor flødegris man er ..)
>
> salt, peber, paprika, chili (efter behov)
>
>
>
> 1.bacon steges, løg tilsættes,(tilføj evt fedtstof)til de er gyldne ,
> tilføj krydderier
>
> 2.tilsæt fersken (% væske)
>
> 3. tilsæt puré, hk tomat, fløde og ferskenvæsken og lad det simre i min 20
> minutter. Man kan tilføje bouillon hvis man synes at suppen mangler lidt
> "kraft" eller hvis man ønsker en lidt tyndere suppe
>
>
>
> Spis brød til .
>
>
>
> Bon appetit
>
>
| |
as (12-03-2006)
| Kommentar Fra : as |
Dato : 12-03-06 19:45 |
|
"Morten S Hansen" <undertegnede@SLETmail.dk> skrev i en meddelelse
news:44146601$0$15782$14726298@news.sunsite.dk...
> Det er en helt fantastisk ret!!
> Tror den jeg har smagt minder meget om - men måske også med lidt karry
> i....
>
> Imponerende at så ulogisk en kombination som fersken, tomat, bacon og
> karry kan smage så alletiders!
>
> Prøv det!
>
> /morten
>
>
> "Steffen" <lilbrorspam@galnet.dk> skrev i en meddelelse
> news:37f44$441435b1$55da8ba6$19088@news.galnet.dk...
>> Ferskensuppe , 4 person:
>>
>>
>>
>> 2 løg,hakkes,
>>
>> 1 pk bacontern
>>
>> 2 ds hk tomat
>>
>> 1 ds fersken , skæres i tern
>>
>> 1 ds tomat puré
>>
>> 2-4 dl fløde (efter hvor stor flødegris man er ..)
>>
>> salt, peber, paprika, chili (efter behov)
>>
>>
>>
>> 1.bacon steges, løg tilsættes,(tilføj evt fedtstof)til de er gyldne ,
>> tilføj krydderier
>>
>> 2.tilsæt fersken (% væske)
>>
>> 3. tilsæt puré, hk tomat, fløde og ferskenvæsken og lad det simre i min
>> 20 minutter. Man kan tilføje bouillon hvis man synes at suppen mangler
>> lidt "kraft" eller hvis man ønsker en lidt tyndere suppe
>>
>>
>>
>> Spis brød til .
>>
>>
>>
>> Bon appetit
>>
>>
>
Lyder lækkert - det vil jeg prøve en af dagene.
For nogle år siden lavede jeg en variant med karry + rejer (men ellers det
samme, minus bacon) -- den var også et stort hit.
AS
| |
Steffen (16-03-2006)
| Kommentar Fra : Steffen |
Dato : 16-03-06 17:41 |
|
Jeg skal da lige at jeg skal have afprøvet det med rejer og karry i den
nærmeste frmtid. Tak for tippet.
jeg takker
Steffen
"as" <nospam@nospamss.dk> skrev i en meddelelse
news:5%ZQf.987$2q1.337@news.get2net.dk...
>
> "Morten S Hansen" <undertegnede@SLETmail.dk> skrev i en meddelelse
> news:44146601$0$15782$14726298@news.sunsite.dk...
>> Det er en helt fantastisk ret!!
>> Tror den jeg har smagt minder meget om - men måske også med lidt karry
>> i....
>>
>> Imponerende at så ulogisk en kombination som fersken, tomat, bacon og
>> karry kan smage så alletiders!
>>
>> Prøv det!
>>
>> /morten
>>
>>
>> "Steffen" <lilbrorspam@galnet.dk> skrev i en meddelelse
>> news:37f44$441435b1$55da8ba6$19088@news.galnet.dk...
>>> Ferskensuppe , 4 person:
>>>
>>>
>>>
>>> 2 løg,hakkes,
>>>
>>> 1 pk bacontern
>>>
>>> 2 ds hk tomat
>>>
>>> 1 ds fersken , skæres i tern
>>>
>>> 1 ds tomat puré
>>>
>>> 2-4 dl fløde (efter hvor stor flødegris man er ..)
>>>
>>> salt, peber, paprika, chili (efter behov)
>>>
>>>
>>>
>>> 1.bacon steges, løg tilsættes,(tilføj evt fedtstof)til de er gyldne ,
>>> tilføj krydderier
>>>
>>> 2.tilsæt fersken (% væske)
>>>
>>> 3. tilsæt puré, hk tomat, fløde og ferskenvæsken og lad det simre i min
>>> 20 minutter. Man kan tilføje bouillon hvis man synes at suppen mangler
>>> lidt "kraft" eller hvis man ønsker en lidt tyndere suppe
>>>
>>>
>>>
>>> Spis brød til .
>>>
>>>
>>>
>>> Bon appetit
>>>
>>>
>>
>
> Lyder lækkert - det vil jeg prøve en af dagene.
> For nogle år siden lavede jeg en variant med karry + rejer (men ellers det
> samme, minus bacon) -- den var også et stort hit.
> AS
>
| |
|
|