|
| Fromage fraise + fedt% Fra : Kirsten Petersen |
Dato : 14-06-01 07:31 |
|
Hej
Er der nogen der ved om man kan lave is med fromage fraise ?
Og er der nogen som har en sund opskrift med youghurt is?
Jeg har desuden været ved lægen, og hun sagde, at hvis man skulle tabe sig
skulle fedt% været på max 20%,og ikke 30% som Anne Larsen siger.
Mvh.
Kirsten
| |
Helle (14-06-2001)
| Kommentar Fra : Helle |
Dato : 14-06-01 07:44 |
|
Kirsten Petersen skrev i meddelelsen <9g9lmp$eki$1@news.net.uni-c.dk>...>
>Jeg har desuden været ved lægen, og hun sagde, at hvis man skulle tabe sig
>skulle fedt% været på max 20%,og ikke 30% som Anne Larsen siger.
Ja, 30 % er for at holde vægten.
Helle
| |
Rikke Steen (14-06-2001)
| Kommentar Fra : Rikke Steen |
Dato : 14-06-01 07:50 |
|
Hejsa
Du skal bare huske, at det er det samlede energiindtag du taber dig ved, og
ikke bare ved en lav fedtenergiprocent!
Mvh
Rikke
>
>
| |
Kenneth Bon (16-06-2001)
| Kommentar Fra : Kenneth Bon |
Dato : 16-06-01 20:03 |
|
Hej Kirsten!
Jeg ligger inde med en ret lækker opskrift på en jordbærsorbet/ -is.
Du tager en pose af de billigste frosne jordbær i Netto
en koppe flormelis
en liter letmælksyoghurt
det hele hældes i blenderen og vupti efter et par omgange er der dessert.
de frosne bær gør konsistensen sorbetagtig og den kan sagtens spises med det
samme. Alternativt kan det stilles i fryseren, men men det bliver MEGET
hårdt og har endnu ikke (desværre) fundet på en løsning på dette problem!
Velbekomme
Venlig hilsen
Line Nielsen
"Kirsten Petersen" <kpeter11@students.aabc.dk> wrote in message
news:9g9lmp$eki$1@news.net.uni-c.dk...
> Hej
>
> Er der nogen der ved om man kan lave is med fromage fraise ?
>
> Og er der nogen som har en sund opskrift med youghurt is?
>
> Jeg har desuden været ved lægen, og hun sagde, at hvis man skulle tabe sig
> skulle fedt% været på max 20%,og ikke 30% som Anne Larsen siger.
>
> Mvh.
> Kirsten
>
>
| |
Anja Skjoldborg Hans~ (17-06-2001)
| Kommentar Fra : Anja Skjoldborg Hans~ |
Dato : 17-06-01 09:47 |
|
"Kenneth Bon" <skrivtil@kennethbon.dk> skrev
> de frosne bær gør konsistensen sorbetagtig og den kan sagtens spises med
det
> samme. Alternativt kan det stilles i fryseren, men men det bliver MEGET
> hårdt og har endnu ikke (desværre) fundet på en løsning på dette problem!
Hvis det kun står i fryseren i halv time til en time bliver det perfekt!
(jeg plejer dog at bruge god, drænet youghurt -og så sødemiddel istf
flormelis)
--
mvh Anja
| |
|
|