|
| Tapas Fra : Daniel Overby |
Dato : 10-02-06 12:11 |
|
Jeg skal servere chili con carne for en mindre forsamling og ville egentlig
servere starte med at lave nogle små forretter, når vi nu er i
Latino-stilen.
Hvilke ideer har I? Jeg kan selv tænke så langt som nachos med guacamole,
ost og salsa.
- Daniel
| |
Kim Schulz (10-02-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 10-02-06 12:41 |
|
On Fri, 10 Feb 2006 12:11:16 +0100
"Daniel Overby" <a@a.a> wrote:
> Jeg skal servere chili con carne for en mindre forsamling og ville
> egentlig servere starte med at lave nogle små forretter, når vi nu er
> i Latino-stilen.
>
> Hvilke ideer har I? Jeg kan selv tænke så langt som nachos med
> guacamole, ost og salsa.
fyldte(ost eller lignende), indbagte jalapeños
blæksprutteringe
små snitter af tortillas med fyld*
diverse salsaer + chips
* tag en tortilla og smør et tyndt lag salsa ud over den. hæld noget
kød (f.eks. stegt hakket oksekød) samt små chilistykker ud over.
drys med ost.
læg endnu en tortilla ovenpå og drys også ost oven på den.
bag i ovn til os er blevet gylden og skær så ud i små tapas størrelse
snitter.
| |
mcloud (10-02-2006)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 10-02-06 13:03 |
|
Hej Daniel
Her er et link ,håber der er noget du kan bruge !!
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
| |
|
|