"Ulla Nielsen" <ulla.n@tdcadsl.dk> on mandag 6. februar 2006 at 21:30
+0100 wrote:
>Er der ikke nogen her der har erfaring med at lave vildsvin, og som vil
>dele
>denne med mig? Vi HAR fundet opskrifter på nettet, men vil gerne høre
>afprøvede opskrifter og gode råd fra "rigtige mennesker"
Der er mange gode opskrifter, som også Christian peger på.
Her er en, jeg gerne bruger:
Tag køllen (skinken om du vil...) Gnid den i salt og peber, timian,
hvidløg og lidt rosmarin. Lad den ligge med krydderierne en lille times
tid.
I mens gøres bradepanden klar: Hele bunden dækkes med forskellige
rodfrugter: Persillerod, pastinak, selleri, rå rødbeder, lidt porrer,
nogle rødløg og nogle jordskogger. Alt skæres i grove stykker.
Læg køllen på denne bund, hæld et par portere ved og hold et par ganske
almindelige pilsnere klar til drypning.
Ind i en varm om - 200 gr. i 15 minutter, derefter ned på 130 grader - lad
den stege i 4-5 timer - husk at hælde nogle gode skvæt øl ud over stegen
undervejs.
Si væden fra og lav sovs af den - vær ikke bange for øllet. det smager
ikke af dovent øl eller sommervarmt øl. Det smager bare - fantastisk.
Serveres med gode kogte kartofler, skivede stegte jordskogger og lidt god
tyttebær gele. Server et par gode øl til - og skal det være fint, så lidt
god russisk vodka også.
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311