"Anders P." <Invalid@invalind.nocom> writes:
> Pludselig fik jeg en ubændig trang til fisk i folie, og efter at have
> googlet lidt endte jeg med at koge 3 kartofler i skiver 5 minutter,
> lægge dem på et dobbelt lag olivenoliesmurt folie, og toppe op med ½
> fennikel i tynde skiver, så en langefilet, et hakket skalotteløg, en
> fintsnittet gulerod og citronskiver øverst. Til sidst et godt skvæt
> olivenolie, hvorefter foliepakken blev lukket tæt til.
>
> Alle de opskrifter jeg har set er nogenlunde enige om at fisk i folie
> skal have ca. 20 minutter ved ca. 200 grader, men her blev det først
> spisetid efter 5 kvarter - hvad gik der galt? Hvordan gør I?
Hvad var situationen efter 20 minutter?
/Thomas
--
Thomas Widmann twid@bibulus.org
http://www.twid.bibulus.org
Flat 0/1, 57 Rose Street, Garnethill, Glasgow G3 6SF, Scotland, EU