On Fri, 13 Jan 2006 15:50:37 +0100
"Gunnar007" <007g@teamsos.dk> wrote:
> Jeg har nogle hele kyllingebryst stykker, dem vil jeg lave til
> middagsmad i morgen.
>
> Men jeg er helt blank, hvad angår tilbehør, eller hvad jeg skal gøre
> med kyllingen.
>
> Der ligger desuden en del soltørredetomater på køl.
> Mon ikke de kunne bruges også
>
> P.s det må også gerne være sundt. ikke hysterisk, bare sundt
Nogen ville måske synes at dette er synd for kyllingebrystet, men det
er altså rigtigt godt:
tag dit kyllingebryst og hak til små stykker (max 2-3mm på hver led)
til en grow fars. bland fint hakket løg, kryderurter, salt+peber, dine
soltørrede tomater (finthakket) og evt. finthakket peberfrugt (eller
lignende) i samt lidt soya. tilsæt også en stor tsk mejsstivelse og
bland det hele godt sammen.
Form så til flade bøffer og spis dem i hjemmebagte burgerboller med
diverse grønt og sjove sager (vi kan gode lide f.eks. chili, ananas,
bønnespirer, løg, salat, tomat, agurk, stegte champignoner).
Det smager drøn godt og den grove tekstur i kødet giver en langt bedre
bøf end hvis man køber det benafskrab de kalder kyllingefars i
supermarkederne.