tak for tippene...
Erling Hansen wrote:
> (-Peter-) <garfieldpbj@mail-online.dk> wrote:
>
>> Brian Skaarup wrote:
>>> (-Peter-) wrote:
>>>
>>>> bruger for tiden minimælk da min kæreste drikker det, men brugte
>>>> tidligere letmælk da jeg boede hjemme hos forældre (og har da også
>>>> prøvet med sødmælk)... men så vidt jeg husker altid med det samme
>>>> resultat...
>>> Der var engang en barista "Hjemmeservice"
>>> han sagde (svjh) at de brugte sødmælk fra Arla og at mælken kun kunne
>>> bruges en gang
>> okay... men er jo lidt modstridende med mine erfaringer om at det bliver
>> bedre efter et stykke tid...
>>
>>
)
>>
>> /peter
>
> Mange italienere bruger en 2,0% mælk, altså en type vi ikke har.
> Minimælk er efter min mening for mager. Skummer du op på den rigtige
> måde? Noget ku' tyde på, at du i første omgang kun får varmet/skummet
> den øverste del af mælken. Prøv med lidt mindre i kanden - nok til én
> kop - og få den så kogt rigtig igennem i dampstrålen. Hold kanden på
> skrå, dysen ca. 1/3 ned i mælken, hold så kanden stille mens mælken
> hvirvler rundt i kanden og bliver godt varmet igennem så den bliver
> skummeet og blank.
> Mvh
> Erlin