|
| Nytårs hummer Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 25-12-05 18:46 |
|
Mange vil gerne spise hummer nytårsaften, og helst den friske som
købes levende. Nu har mange en aversion mod "aflivningen" som består i
at smide den i kogende vand med salt, som forøvrigt giver det bedste
(eneste) resultat. En fisker og kok på de vestindiske øer var mere
human, og fortalte at han lagde de levende hummer i en gryde,
tildækket med hvidvin, hvilket bevirkede at de blev "berusede" og
derfor mere afslappede når de kom i det kogende vand, dette gav et
endnu bedre kød, da hummeren var total afslappet?Jeg har prøvet, og de
var virkelig lækre, serveret med en god majonæse (Maille)og hertil
drak vi en dejlig halvtør Cremente fra Alsace til.
Bare et forslag til nytårsmenu.
Allways look at the bright side of life
Vits Breaks
| |
Jens Bruun (26-12-2005)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 26-12-05 00:11 |
|
"Thomas Peter Bitsch (slet 8MTHQ)" <vitsbreaks@8MTHQsol.dk> skrev i en
meddelelse news:11355329820.0823146355601843@dtext.news.tele.dk
> En fisker og kok på de vestindiske øer var mere
> human, og fortalte at han lagde de levende hummer i en gryde,
> tildækket med hvidvin, hvilket bevirkede at de blev "berusede" og
> derfor mere afslappede når de kom i det kogende vand, dette gav et
> endnu bedre kød, da hummeren var total afslappet?
Du ta'r (endnu en gang) pis på os?
>Jeg har prøvet, og de
> var virkelig lækre, serveret med en god majonæse (Maille)
Du kunne ikke få et Knorr-produkt til formålet?
> og hertil
> drak vi en dejlig halvtør Cremente fra Alsace til
Du mener vel en Cremant?
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 11/19/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery
| |
Thomas Peter Bitsch (26-12-2005)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 26-12-05 09:00 |
|
Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev:
>"Thomas Peter Bitsch (slet 8MTHQ)"
><vitsbreaks@8MTHQsol.dk> skrev i en
>meddelelse
>news:11355329820.0823146355601843@
>dtext.news.tele.dk
>
>> En fisker og kok på de
>>vestindiske øer var mere
>> human, og fortalte at han lagde
>>de levende hummer i en gryde,
>> tildækket med hvidvin, hvilket
>>bevirkede at de blev "berusede" og
>> derfor mere afslappede når de
>>kom i det kogende vand, dette gav et
>> endnu bedre kød, da hummeren var
>>total afslappet?
>
>Du ta'r (endnu en gang) pis på os?
>
>>Jeg har prøvet, og de
>> var virkelig lækre, serveret med
>>en god majonæse (Maille)
>
>Du kunne ikke få et Knorr-produkt
>til formålet?
>
>> og hertil
>> drak vi en dejlig halvtør
>>Cremente fra Alsace til
>
Jo den er god nok, har du det ikke meget nemmere beruset, end
ædru? (Jeg formoder du ved hvad det betyder) Hvis du kendte den
dyre og meget eftertragtede Maille majonæse, ville du kunne se
hvilket firma den kommer fra.
Knorr skal bruges til stegen, den dejlige bearnaise med et tvist
af soltørrede tomater.
Men ok, hummer er nok på et for højt niveau, for dig.
Og så skal vi have Carte D`or til dessert, med Maizena Creme
Fine vanilla.Servietterne vaskes selvfølgelig i Omo, og
deodoranten er en Axe.
Velkommen til fagre nye verden.
--
Vits Breaks
| |
|
|