"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
news:43afabfd$0$15781$14726298@news.sunsite.dk
> Lige et andet spørgsmål mht. samme emne - er der en speciel slags
> rejer der er bedst at bruge til indbagte?
Tigerrejer. Du skal bare ikke sætte dig ind i, hvordan de produceres.
> Vi har købt 3 bøtter på
> tilbud af sådan nogle nordatlantiske koldtvandsrejer, og de er ikke
> så store igen.
Bøtter? Som i "rejer i saltlage"?
> Kan de bruges, eller bliver det bedst med nogle større
> rejer?
Hvis det er rejer i saltlage, kan du gi' dem til hunden (hvis den ikke har
opført sig pænt). Alternativt kan de afleveres på din lokale
genbrugsstation, der har et særligt område til aflevering af miljøskadelige
produkter.
Under alle omstændigheder bør du nok bruge rejer af en vis størrelse og vel
egentlig også med lidt hale, så man har noget at holde i. Kunne jeg vælge
frit på alle hylder, ville jeg vælge søkogte, ferske skaldrejer (ja, der
skal sør'me pilles) fra nordatlanten. Jeg har været heldig at finde dem én
gang i min lokale ISO, og det var de bedste rejer, jeg nogensinde har smagt
(danske forårsfjordrejer undtaget).
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 11/19/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery