Tja, jo jeg har spist en del før. De er svære at skaffe på Sjælland til en
rimelig pris. De smager rigtigt godt men forder en del drikkevarer (saltet).
Du kan finde opskrifter i mange kogebøger. Essensen er at de udvandes (og
trækker væde), og derpå steges. De skal ikke udbenes eller lign.
Jeg synes du skal prøve dem selv. Hvis du opbevarer dem korrekt (fryser
eller koldt), kan de holde sig i lang tid. Ellers mange tak for tilbudet.
Med det antal du angiver har du vel til et årstid.
Hilsen
Thomas
"Spangkuk" <qioewpågjg@asklædhæfgh.nu> skrev i en meddelelse
news:43d79641$0$67259$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>
> "Thomas" <thomas@wonderfullspam.dk> skrev i
>
>> Hmm... You lucky bastard.....
>
> Har du da smagt/spist dem før ?
>
> Nu vil jeg gå laaaangt ud over min "almindelige" anonyme
> færden her på NG, og tilbyde at sende dig et par stykker
> pr. mail.
>
> De er, som du sikkert ved, egnede til forsendelse
>
> Skriv dit navn og adr. her i tråden, og de er på vej....
>
>
> Spang
>
>