"Claus" <brev@linuxwaves.com> wrote in message
news:43ac96a5$0$67260$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hvordan laver man en god rødkål.
>
> mvh Claus
Snit kålen og brun den i sødet smør. Bruningen kan udelades.
Hæld lidt vand/saft ved og skru ned.
Lad det simre til det har den mørhedsgrad I kan li'.
Nu skal den sødes og surnes - sukker/saft og eddike (helt almindelig
husholdnings)
Krydr med salt, peber, og gi' den et skvæt andefedt eller smør, så bliver
den fin og blank.
Du kan selvfølgelig koge alle mulige krydderier med, så får du
forskelligge
slags smag og der er også den mulighed at snitte et æble med fra starten.
Margrete
----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 880 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk