/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Andestegen dagen før ?
Fra : Kim Jensen


Dato : 12-12-05 15:52

Kan man lave andestegen til juleaften dagen før ? Og i givet fald hvordan
bliver resultatet så, er der evt. et lille triks ?



 
 
Heidi Bech Petersen (12-12-2005)
Kommentar
Fra : Heidi Bech Petersen


Dato : 12-12-05 16:21


"Kim Jensen" <kim.jensen_blok.spam_@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:439d8eaa$0$210$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Kan man lave andestegen til juleaften dagen før ? Og i givet fald hvordan
> bliver resultatet så, er der evt. et lille triks ?
Hej Kim

Ja det kan du sagtens... Den bliver efter min mening bare bedre... Du steger
den som du altid har gjort... Venter med at partere den til den bliver kold,
så bliver stykkerne også meget pænere..HUSK og gemme væde og andefedtet fra
bradepanden... På selve dagen lægger du andestykkerne på et stykke sølvpapir
på en bradepande og pensler stykkerne med andenfedtet og væden laver du sovs
af... Du giver andestykkerne ca. 15-20 min i ovn på 180 gr. og derefter
griller du dem til skindet er sprødt... Mums og velbekomme... Jeg har lige
gjort det på denne måde her i weekenden....

Mvh Heidi



Harry Lund (12-12-2005)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 12-12-05 18:27

Bravo !



Margrete Johansen (12-12-2005)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 12-12-05 18:57


"Heidi Bech Petersen" <hbFJERNMIG@petersen.tdcadsl.dk> wrote in message
news:439d9539$0$1773$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Kim Jensen" <kim.jensen_blok.spam_@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:439d8eaa$0$210$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>> Kan man lave andestegen til juleaften dagen før ? Og i givet fald
hvordan
>> bliver resultatet så, er der evt. et lille triks ?
> Hej Kim
>
> Ja det kan du sagtens... Den bliver efter min mening bare bedre... Du
> steger den som du altid har gjort... Venter med at partere den til den
> bliver kold, så bliver stykkerne også meget pænere..HUSK og gemme væde
og
> andefedtet fra bradepanden... På selve dagen lægger du andestykkerne på
et
> stykke sølvpapir på en bradepande og pensler stykkerne med andenfedtet
og
> væden laver du sovs af... Du giver andestykkerne ca. 15-20 min i ovn på
> 180 gr. og derefter griller du dem til skindet er sprødt... Mums og
> velbekomme... Jeg har lige gjort det på denne måde her i weekenden....
>
> Mvh Heidi
Tak! Nu løste du lige det der problem med at ha' al maden i én ovn!

Margrete


----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 841 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her: www.spamfighter.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste