"Heidi Bech Petersen" <hbFJERNMIG@petersen.tdcadsl.dk> wrote in message
news:439d9539$0$1773$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Kim Jensen" <kim.jensen_blok.spam_@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:439d8eaa$0$210$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>> Kan man lave andestegen til juleaften dagen før ? Og i givet fald
hvordan
>> bliver resultatet så, er der evt. et lille triks ?
> Hej Kim
>
> Ja det kan du sagtens... Den bliver efter min mening bare bedre... Du
> steger den som du altid har gjort... Venter med at partere den til den
> bliver kold, så bliver stykkerne også meget pænere..HUSK og gemme væde
og
> andefedtet fra bradepanden... På selve dagen lægger du andestykkerne på
et
> stykke sølvpapir på en bradepande og pensler stykkerne med andenfedtet
og
> væden laver du sovs af... Du giver andestykkerne ca. 15-20 min i ovn på
> 180 gr. og derefter griller du dem til skindet er sprødt... Mums og
> velbekomme... Jeg har lige gjort det på denne måde her i weekenden....
>
> Mvh Heidi
Tak! Nu løste du lige det der problem med at ha' al maden i én ovn!
Margrete
----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 841 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her:
www.spamfighter.dk